Árukereső.hu

Blog

Statikus elektromosság a mosodában

Bizonyára Önt is "megcsípte" már az elektromosság, miközben felvette kedvenc pólóját. Ez egy olyan jelenség, amely akkor következik be, amikor két test érintkezik egymással (leggyakrabban súrlódás miatt), aminek következtében elektromos töltés halmozódik fel a felületükön, amely az egyik anyagból a másikba vándorol. Ez a két felület negatív és pozitív töltései közötti egyensúlytalansághoz vezet. És mivel az ellentétes töltésű tárgyak vonzzák egymást, a ruhák a statikus elektromosság miatt ragadni kezdenek. Ez a jelenség meglehetősen gyakori. Statikus elektromosságnak nevezik a mosás után a szennyes ruhákon. Ebből a cikkben megtudhatja, miért fordul elő ez a jelenség, és hogyan szabadulhat meg tőle hatékonyan.

 

A statikus elektromosság megjelenése a szennyes ruhákon

A statikus elektromosság a szövet súrlódása miatt keletkezik. A mosás során intenzív súrlódás keletkezik, amely elektromos töltést hoz létre. Amikor a szennyes megszárad, az elektromos töltés a szövetek felületén marad.

Ez a töltés hatására a szövetek mágnesesen vonzódhatnak egymáshoz vagy más felületekhez. A szövet "odaragadhat" az ember testéhez, ami igen kellemetlen lehet.

A ruházatban lévő statikus elektromosság olyan jelenség, amely különösen az év száraz és hideg időszakában figyelhető meg. Akkor keletkezik, amikor két különböző anyag egymáshoz dörzsölődik, elektromos töltéseket adva át egymásnak. Két ruhadarab között vagy a ruházat és a bőr között jön létre.

 

A ruházat statikus elektromosságának okai

A statikus elektromosság elektromos töltések hatására keletkezik, két anyag elkezd egymáshoz dörzsölődni, az elektronok elkezdenek átmenni az egyik anyagból a másikba, az egyik negatív töltéssel töltődik fel (az anyag többlet elektronokat kap), a másik pedig pozitív töltéssel (az anyag többlet elektronokat kap) Ezt a jelenséget triboelektromos hatásnak is nevezik.

A szintetikus anyagok, például a poliészter, a nejlon és az akril kombinálása növeli a statikus elektromosság előfordulását, mivel ezek az anyagok nagyobb mértékben termelik és tartják fenn a statikus elektromosságot, mint a természetes anyagok, például a pamut vagy a gyapjú. Ezek nem vezetőképesek, ami azt jelenti, hogy az elektromos töltések felhalmozódnak a felületükön, mert nem tudnak könnyen eloszlani.

A környezet hatása

A környezet jelentős szerepet játszik a statikus elektromosság keletkezésében. Mivel a levegőben lévő víz a nyári hónapokban vagy a magas páratartalmú területeken vezetőképes, a statikus töltések könnyebben eloszlanak. Télen a páratartalom csökken, ami az anyagok felületén a töltések felhalmozódásához vezet.

Következmények és kellemetlenségek

A ruházatban lévő statikus elektromosság számos kellemetlenséget okoz, például áramütés érzését, amikor megérintünk valakit vagy egy fémtárgyat. Esztétikai kellemetlenségeket is okoz. A ruhák a bőrhöz vagy egy másik ruhadarabhoz tapadnak, ami gyakran kellemetlen, vagy amikor a hajat próbáljuk formázni, a haj a ruhához vonzódik, amitől a haj "feláll".

Tippek és trükkök a statikus elektromosságtól való megszabaduláshoz

 • Használjon parfümöt a mosáshoz. Nemcsak a ruháin lévő statikus elektromosságtól szabadul meg, de a szennyesének kellemes illata is lesz. Ha nincs otthon, az ecet is ugyanolyan hatékony.

 • Ha szárítógépet használ a szennyes szárítására, vegye ki a szennyest a szárítóból, mielőtt teljesen megszáradna. Enyhén nedves szennyes kevésbé valószínű, hogy elektromosan feltöltődik.

 • Használjon nedvesítőszer vagy vizet. Ha mosás után sok statikus elektromosságot észlel a szennyes ruhán, óvatosan permetezze be langyos vízzel, vagy használjon szövetnedvesítő spray-t.

 • Használjon védőzsákot amelyet a kényes ruhák mosására terveztek.

 • Helyezzen egy biztosítótűt a ruhák belsejére, ahol az nem lesz látható.

 • Drótos akasztó visszaveheti az elektromos töltés egy részét. Futtassa végig a fogast a ruhák belseje mentén közvetlenül a ruhák felvétele előtt vagy után, hogy a statikus elektromosságot visszatartsa. Ez selyemmel együtt nagyon jól működik.


A statikus elektromosság a szennyeseden többé nem lesz mumus számára. Küzdjön ellene tippjeinkkel, és tegye egy kicsit könnyebbé az életét.

 

 

Mi a mosáshoz való parfüm

A mai rohanó világban, amikor igyekszünk lépést tartani az élet rohanó tempójával, fontos, hogy illatos és friss legyen a szennyes, amitől jól és tisztának érezzük magunkat. A Giovani mosóparfümökkel való mosás új dimenziót hoz a ruháink és otthonunk mindennapi ápolásába.

A mosás új dimenziója a mosóparfümmökkel

 

A mosóparfümök, más néven mosóolajok a mosószerek új trendje. Ezeket az illatanyagokat kifejezetten úgy állították össze, hogy kellemes és intenzív illatot kölcsönözzenek a szennyesnek és a ruháknak, amely sokkal tovább tart, mint a hagyományos textilpuhítóké. Segítségükkel illatos mosást és illatos otthont kaphat anélkül, hogy szükség lenne a textilpuhító használatára. Előnyük az is, hogy kis mennyiségben használhatók és kímélik a ruhákat.

A Giovani® a mosóparfümök és egyéb illatosított termékek exkluzív márkája. A Giovani® mosodai parfümök, ellentétben néhány konkurens termékkel, nem károsítják a bőrt. Az EU-ban készülnek, kizárólag a legjobb minőségű illatanyag-esszenciák felhasználásával. A Giovani® mosóparfümök alapját képező 100%-ban természetes illóolajoknak köszönhetően kivételes illatot kap, amely a ruhák viselésének teljes ideje alatt megmarad. Ráadásul a Giovani® parfümök nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat, és megfelelnek az Európai Unió összes szabványának.

A Giovani® mosóparfümünket nem tesztelik állatokon, ami azt jelenti, hogy környezetileg is felelősek. Nem hagynak maradványokat a ruhákon, hosszan tartó illatot kölcsönöznek ruháinak és ágyneműinek, nem hagynak foltot és jól oldódnak vízben. A Giovani®mosószerparfümök vegánok, nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, parabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező maradványokat, tenzideket, nanooldószereket vagy mikroműanyagokat. Az összetevőkről további információkat közvetlenül a termékeknél a "Részletek" részben vagy magának a terméknek a címkéjén talál.

 

Minden Giovani® mosodaparfüm egy egyedi illat, amely felejthetetlen és hosszan tartó illatot kölcsönöz ruháinak. a világ luxusparfüm márkái ihlették őket. Az illatesszenciák magas koncentrációjának köszönhetően már egy kis mennyiség is elegendő, és a szennyese hetekig illatos lesz. Mindenféle textíliához, például sportruházathoz vagy akár selyemhez is alkalmasak. Egyszerűen öntse a mosóparfümöt a mosószeres tartályba a lágyítószer helyett.

A Giovani® mosószerparfümök nemcsak mosáshoz, hanem padlótisztítóként is használhatók. Csak adjon egy kupaknyit a vízhez, és otthona hosszú ideig illatos lesz. A parfümöket aromadiffúzorokban is használhatja. Csak adjon néhány cseppet a vízhez, és otthona kellemes illatú lesz.

 

Mosóparfümök

Hogyan jött létre a mosóparfüm

Honnan máshonnan is származhatna egy ilyen típusú termék, mint egy olyan országból, amely gazdag parfümkészítő múltjáról ismert. Olaszország híres az esztétikai érzékéről, a divatról és a luxusról, ami természetesen az otthoni és ruhák ápolására is átültethető. A legfinomabb illatesszenciák beszállítójaként Olaszország volt az első mosodai parfümök szülőhelye is.
Az első utalások az illatanyagok mosásban való használatára a középkorig vezethetők vissza, amikor illóolajokat és illatos gyógynövényeket adtak a mosóvízhez, hogy felfrissítsék azt, miközben finom illatot adtak neki. A reneszánsz idején a korabeli parfümkészítő mesterek különböző illatkombinációkkal kezdtek kísérletezni, hogy egyedi illatokat hozzanak létre a nemesség és az előkelő társaság számára. A mosodai illatszerek a mindennapi élet fontos részévé váltak. Leggyakrabban virágok, citrusfélék és értékes fák esszenciáit használták.
Az ipari forradalom és a vegyipar 19. századi fejlődésével a mosodai parfümök előállítása szélesebb tömegek számára is elérhetővé vált. A 20. században a mosodai parfümök a háztartásokban elterjedt alapanyaggá váltak. A mai olaszországi mosóparfüm-piac már túlzsúfolt és tele van különböző minőségű termékek sokaságával. A Giovani®-nál, amikor megalkottuk márkánkat, úgy döntöttünk, hogy saját receptúrákat fejlesztünk ki, hogy ellenőrizni tudjuk a minőséget és a legjobb termékeket hozzuk létre a mosodai parfümök piacán.
 

Mi a különbség egy hagyományos textilpuhító és egy mosóparfüm között?

A mosóparfümöknek számos előnye van. Márkánk a legmagasabb minőségű termékeket kínálja. Használatuk egyszerű és kényelmes. Csak adjon néhány csepp parfümöt a mosógépbe a ruháival együtt, és hagyja, hogy a mosógép elvégezze a dolgát.

A mosás után illatos lesz a szennyese, amitől frissnek és tisztának fogja érezni magát. Hetekig jó illatú lesz. A Giovani® mosóparfümöket kis mennyiségben, 5 ml/4 kg szennyes ruhához használjuk, ami nem terheli meg annyira a mosógépet, mintha nagy mennyiségű mosószert használnánk.

A Giovani® mosóparfümök illatok széles választékát kínálják, így Ön kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. A márka kínálatában megtalálható például a friss Passion blue, az édes Bubble pink vagy a limitált kiadások, amelyek között megemlítjük a kivételes Red cashmere illatot. Fehérneműje varázslatos illatú lesz.

A mosóparfümök a textilpuhítót is helyettesítik. Egyes textilpuhítók olyan vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt. A Giovani® mosóparfümökkel nem kell aggódnia ezen problémák miatt, mert gyengédek a bőrhöz, miközben kellemes illatot biztosítanak.Hogyan válasszon mosóparfümöt

Parfümolaj mosodai használatraMosóparfüm kínálatunkból mindenki megtalálja a kedvére valót, akár is egyszerre többet. A legtöbb vásárló azt mondja, hogy mindegyik vagy majdnem mindegyik illata jó nekik, ezért váltogatják a mosóparfümök illatát. A kezdéshez ajánljuk, hogy nézze meg illatösszehasonlító táblázatunkat, ahol alaposabban összehasonlíthatja és kiválaszthatja az illatokat. Mosószerparfüm-mintákból álló készletet is kínálunk. Így mindet kipróbálhatja, és megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. A csomagban mellékelünk egy tájékoztatót, amelyen színkóddal jelölheti, hogy melyik illat áll a legközelebb az orrához.

Próbálja ki a mosás új dimenzióját a Giovani® mosodaparfümökkel, és fedezze fel ezeket a csodálatos illatokat, amelyek nemcsak a mosodát, hanem egész otthonát is illatosítják. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a szennyesének nem lesz elég jó illata. A Giovani® mosodai parfümökkel számos előnyt élvezhet, beleértve a hosszan tartó illatot, amely friss és kellemes érzést hagy maga után.

 

A minőségi Mosóparfümök

Manapság a legnagyobb tisztaságra és higiéniára törekszünk, de nem feledkezünk meg a jó illatról sem. A hagyományos textilpuhítók azonban nem a legjobb megoldás, mert a mosás után a szennyesnek már nincs illata. Ezért van a piacon egy bevált innováció - a Giovani® mosószerparfümök.

A Giovani® márka és termékei hosszú fejlesztési folyamaton mentek keresztül, ahol felkutattuk a piacot és a gyártási ajánlatokat, hogy csak minőségi és hatékony termékeket hozzunk. A cél az volt, hogy alternatívát fejlesszünk ki a hagyományos testparfümökkel szemben, miközben a mosás után nemcsak tisztává, hanem hosszabb ideig jobb illatúvá is tesszük a szennyest.

 

GiovaniA Giovani® mosószerparfümjeink luxus olajok, amelyek illatosított illatesszenciákat tartalmaznak. Eredetileg a mosószerparfümök gyártása Olaszországban kezdődött. Ott csak a legjobb minőségű, a bőrre ártalmatlan összetevőket és illatesszenciákat választják ki. A mosószerparfümöket az Európai Unióban fejlesztettük ki a legmagasabb minőségi szabványok biztosítása érdekében.

Kezdetben a grafikusokból álló csapatunk olyan logót próbált létrehozni, amely kifejezi a luxus és természetesen a termékeink minőségét. A Giovani® logó egy csepp körvonalait tartalmazza, ami azt szimbolizálja, hogy a mosószerparfümök folyékonyak.

A Giovani® mosószerparfüm használata egyszerű és hatékony. Csak adjon néhány cseppet a mosógép textilpuhító rekeszébe minden mosáskor, és még sokáig érezheti az illatot a mosás után is. Az illatválasztékhoz számos lehetőség közül választhat, köztük egy folyamatosan változó, limitált kiadású illatszerrel. Termékünk több éves tapasztalat és kutatás eredménye. Hisszük, hogy Ön is ugyanolyan elégedett lesz Giovani® mosószerparfümjeinkkel, mint ahogyan vásárlóink százezrei voltak.


Többféle illatot kínálunk, így Ön kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Már a kifejlesztésük, kiválasztásuk és tesztelésük során is nagy gondot fordítottunk rájuk.

Alapos mérlegelés után választottuk ki a termékfejlesztőket. Célunk az volt, hogy olyan mosodai parfümöket találjunk, amelyek megfelelnek a minőség és az illat tekintetében támasztott magas elvárásainknak. A tesztelés több mint 9 hónapig tartott, és több mint 30 olasz és más márkájú mosodai parfümolaj után kutattunk. Azonban egyik márka sem felelt meg az elvárásainknak. Mindegyiknek vagy gyenge volt a tartóssága, vagy gyenge az illat intenzitása, vagy általában mindkettő.

Ezért úgy döntöttünk, hogy saját terméket készítünk, és elindítjuk saját márkánkat, a Giovani®-t. Az illatanyagok kifejlesztését parfümszakértőkből álló csapattal végeztük, akik az illat minőségére, a hosszú élettartamra és a bőrre való ártalmatlanságra összpontosítottak.

A felhasznált illatok sokfélesége édes, friss és fűszeres illatokat tartalmaz. A Giovani® termékek egy részét a globális testparfüm márkák ihlették, hogy a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfeleljenek. Ugyanakkor igyekeztünk valami olyan pluszt is hozzáadni, ami egyedi és a márkára jellemző lesz. Az eredmény a Giovani® márka egésze, beleértve a termékeket, azok minőségét és csomagolását.

 


A Giovani® mosószerparfümöket, amelyek nagy koncentrációjúak, és nemcsak a mosást, hanem az otthont is illatosítják, hosszú illatélettartam jellemzi, ugyanakkor gyengédek a bőrhöz. Mindenki számára készültek, aki szereti a minőségi termékeket, és szeretné, ha a szennyese és otthona alaposan és hosszan tartóan illatozna.


Kínálatunkban különböző típusú illatanyagokat talál, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Hisszük, hogy mosodai parfümjeink pontosan olyanok lesznek, amilyet keres, és megfelelnek Önnek, mivel valóban nagy gondot fordítottunk a minőségükre.

 

Parfumy do prania Giovani

A Giovani® mosóolajok tökéletesen feldobják a szennyes ruhák illatát. A Giovani® mosószerparfümök a hagyományos textilpuhítókhoz képest nem tömítik el a mosógépet, nem hagynak zsíros maradványokat, és nem hagynak foltot a ruhákon. Használatuk egyik legnagyobb előnye a tartósságuk. Az illat a ruhákon marad a szárítás után is, ami a hagyományos textilpuhítókkal nem lehetséges.

A Giovani® mosószerillatosítók ellenállnak a külső tényezőknek, és tovább tartanak a ruhákon. A Giovani® mosószerparfümöket Európában gyártják a minőségre való legnagyobb odafigyeléssel. A gyártási folyamat során csak a legfinomabb illatesszenciákat használták fel, ami azt eredményezi, hogy a mosás után a mosás után a mi parfümjeink használatával a szennyesnek kivételesen intenzív és hosszan tartó illata lesz. parfumov.


Biztonságosság szempontjából rendkívül bőrbarátok, nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint a parabének, dioxán, SVHC, PBT/vPvB anyagok, nehézfémek, mikroműanyagok, tenzidek vagy nanooldószerek. Használatuk tehát valóban rendkívül biztonságos, és használatuk során nem kell aggódnia semmi miatt. Ráadásul vegánok is, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmilyen állati vagy növényi eredetű összetevőt. Úgy gondoljuk, hogy ezt a tulajdonságot manapság sok vásárló értékelni fogja.

A Giovani® parfümmel mosott ruhák viselésekor sokkal kisebb mennyiségű illatanyag kerül kapcsolatba a bőrrel, mintha közvetlenül a testre használnánk egy hagyományos parfümöt. Ez azt jelenti, hogy használata nemcsak kíméletesebb a bőrhöz, hanem kényelmesebb is. 

A mosóparfümök használatának számos előnye van, amit különösen azok fognak értékelni, akik nem akarnak időt szánni a ruháik vasalására. Az egyik ilyen előny az antisztatikus és zsugorodásgátló hatás, amely biztosítja, hogy ruhái rugalmasabbak és puhábbak lesznek, amikor kiveszi őket a mosógépből. A hagyományos lágyítószer hajlamos bevonatolni a szövet szálait, ami a légáteresztő képesség és a nedvszívó képesség csökkenéséhez vezethet. Szerencsére ez a probléma nem merül fel, ha parfümöket használ a mosáshoz, mivel az olajok nem bomlasztják a szövetet. Ez is a Giovani® mosószerparfümök egyik előnye.

Fontos megjegyezni, hogy a klasszikus textilpuhítót nem szabad használni olyan ruhaneműk mosásakor, amelyek fő funkciója az izzadság elvezetése vagy a folyadékok felszívása, például funkcionális sportruházat, törölközők, mosórongyok vagy alsóneműk. Másrészt a mosószer-illatosítók sportruházat mosására is alkalmasak. Ezenkívül tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a szennyes ruhák színéről is gondoskodnak. Fontos, hogy ruhái ne veszítsék el életüket és színüket. Ezért fontos, hogy a legjobb mosószereket válassza, például a Giovani® termékeket.

Miért nem lehet ingyenes a minták postaköltsége

Mert a postaköltségért a szállítmányozó cégeknek fizetünk, ahogyan abszolút minden webáruház fizet nekik, és nem adományozhatjuk el a pénzt. NINCS INGYENES postaköltség. Mindig fizetni kell érte. Irreális, hogy egy olyan alacsony rendelés esetén, mint  minta, ingyenes postaköltséget biztosítsunk. Cégünk nem támogatja ezt a reklámfogást, amelyet néha olyan cégek használnak az ügyfelekkel szemben, amelyek a szállítási költségeket a termék árrésében rejtik el, és úgy tesznek, mintha ingyenes postaköltséget kapna. Nem kapja, hanem a termék árában fizeti meg, amelynek árából így kiderül, hogy csak mesterségesen fel van fújva ezekkel a költségekkel, ami nem az ilyen termék minőségéről, hanem inkább az alacsony költségű előállításáról tanúskodik. Ön tehát nem a termék minőségéért fizet a termék árában, hanem az eladó által fizetett tényleges postaköltségek rejtett költségeiért. Egyetlen fuvarozó sem fog több ezer csomagot ingyen kiszállítani bármelyik webáruházba.

ingyenes szállítás minták
Giovani® bejegyzett védjegy, és a legmagasabb mosodai parfüm minőséget képviseli a piacon. Ennél jobb minőségű terméket nem fog találni a piacon. Magas minőségű termékeket gyártunk, ezért nem tudunk magunknak reális szállítási költséget adni  a termék árrésébe, és úgy tenni, mintha "a szállítás ingyenes" lenne. Nem az, mi fizetünk érte. A nálunk lévő termékek ára a minőségüket tükrözi, nem pedig a valós postaköltséget, amit a fuvarozóknak fizetünk. Nálunk nincsenek olcsó, olcsó termékek. Az ingyenes szállítás vagy a mértéktelen kedvezmények általában a nem jövedelmező, alacsony kamatozású, nehezen eladható, rosszabb minőségű termékekre vonatkoznak, amelyeket a kiskereskedő nem tud eladni, raktáron hevernek stb. Nálunk nincsenek ilyen termékek. A mi márkánk iránt óriási az érdeklődés, mivel már első ránézésre is a legmagasabb minőségű a piacon.

Az 19 634,00 HUF feletti rendelések esetén ingyenes szállítást kínálunk, de nem szeretnénk reklámtrükköket alkalmazni vásárlóinkkal szemben olyan kifejezésekkel, mint "ingyenes szállítás" még alacsonyabb rendelések esetén is, és ezzel megtéveszteni a vásárlókat, vagy csökkenteni a termékek és a nyújtott szolgáltatások minőségét stb.

Márkánk a kiváló minőségű termékekkel, de gyors kiszolgálással is megnyerte a vásárlókat. A Giovani® a leggyorsabban növekvő mosodai parfüm márka a szlovák piacon és a szomszédos országok más piacain. Egyetlen más mosodai parfüm márka sem növekedett olyan gyorsan, mint a Giovani® a piacra lépése után. Az első 9 hónap alatt elértük azt, ami más márkáknak több évbe telt. A piacon 2022 decembere óta vagyunk jelen. Szeretnénk fenntartani a minőségünket. Ezért biztos lehet benne, hogy nálunk valódi értéket és magas minőséget fizet. Mert a minőségnek is van értéke.

A normál ár, amit minden jól kialkudott szerződéssel rendelkező webáruház a legolcsóbb szlovákiai szolgáltatónak fizet, kb. 883,53 HUF (+ esetleg utánvétha a küldemény utánvétes) És körülbelül ugyanennyit fizetnek a lehető legkisebb és legkönnyebb küldeményért (minták). Napi több ezer megrendelés esetén az ingyenes postaköltség biztosítása naponta több ezer eurós pénzügyi veszteséget jelentene a kiskereskedő számára.

Az "ingyenes" postaköltség számszerű kiszámítása

ingyenes szállítás a mintákonHa még mindig nem érthető, hogy miért nem lehetséges, normális és gazdaságilag ésszerű egy webáruház számára, hogy ilyen kis értékű megrendelések esetén is ingyenes postaköltséget biztosítson, akkor próbáljuk meg ezt egy példával konkrétabban szemléltetni: ha egy webáruháznak pl. naponta 3.000 mintarendelése van, akkor az összes küldemény postaköltségét kb. 392 680,00 HUF kell megfizetnie a fuvarozónak. Mivel a webáruház még ilyen alacsony rendelési érték esetén is ingyenesen biztosította a postaköltséget a vásárlónak, ez a webáruház számára napi 392 680,00 HUF körüli, havi 82 168 290,00 HUF veszteséget jelent.

A vállalat pénzügyi stabilitása és felelőssége szempontjából, a vállalat termékei és szolgáltatásai minőségének fenntartása, fenntartása, esetleg még javítása szempontjából rendben van-e, hogy önkéntesen ilyen hatalmas pénzügyi veszteségeket vállal? És mindezt csak azért, hogy a webáruház a vásárlók széles körét vonzani tudja? Normális dolog, hogy a kukába dobott havi 82 168 290,00 HUF körüli összeggel vásárolnak vásárlókat? Felelősségteljes-e egy ilyen cég magatartása az állami hatóságok, a munkaügyi felügyelet, az adóhivatal és így tovább?

 

Mi a tanulság?

Ha minőségi terméket keres, amelyet használni tervez, és élvezni fogja annak csúcsminőségű hatásait, akkor nem érdemes habozni a postaköltségként fizetendő fejjel lefelé álló euró miatt. Megérné megvenni egy rossz minőségű terméket, amelyet soha többé nem fogsz megrendelni, csak azért, mert a postaköltség "ingyenes" volt, amikor megvette? Nem érte meg. Ha minőséget keres, ne a legnagyobb kedvezményt keresse az interneten. Mert ott biztosan nem fogja megtalálni a kívánt minőséget. A minőségi termék és szolgáltatás mindig ér valamit.

 

A mosógép és a szárítógép gondozása

A mosógép és a szárítógép megfelelő ápolása azért is fontos, hogy a mosószerek, beleértve a mosószerparfümöt is, 100%-ban betöltsék funkciójukat. Ha az egyik készülék nincs kellőképpen karbantartva, vagy a korábbi mosószerek használatától eltömődött, a parfüm vagy a textilpuhító hatékonysága csökken. Ezért javasoljuk, hogy fordítson kellő gondosságot és figyelmet mosógépére és szárítógépére.

Fontos első lépés a megfelelő mosógép és szárítógép kiválasztása. Ha már ellátta otthonát ezekkel a készülékekkel, fontos, hogy megfelelően használja és karbantartsa őket, hogy megfelelően és hosszú ideig működjenek. A mosógép minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés. Bármilyen típusú mosógépet is használ, ne feledje, hogy megfelelő gondossággal gondoskodjon annak jó állapotban tartásáról. A szárítógép megkönnyíti a háztartás vezetését, mivel használata kiküszöböli a nedves szennyes felakasztásának szükségességét.

  

A meghatározott irányelvek betartása

Mosógép és szárítógép
Fektessen be minőségi termékekbe, mint a mi mosószer parfümünk. Annak érdekében, hogy készülékei hosszú ideig jó egészségben maradjanak, a mosószerek kiválasztásánál is fontos, hogy körültekintően járjon el, és ne szennyezze azokat rossz minőségű termékekkel. A mosóolajokat minimális mennyiségben használjuk, ezért kevésbé terhelik a mosógépet, mint a terjedelmes mosószerek.

A termékeink használatának további előnye a hosszan tartó és intenzív illat. Az Ön szennyese és otthona hosszú ideig egyedülállóan illatos lesz. A szennyest a szennyes típusának megfelelően a kívánt hőmérsékleten mossa és szárítsa, és a kiválasztott programot ennek megfelelően állítsa be. A meghatározott irányelvek betartása és a kiváló minőségű termékek használata a készülékek minőségi működéséhez és az esetleges problémák megelőzéséhez vezet.

 

Néhány tipp a mosógép ápolásával kapcsolatban

 • Ellenőrizze és ürítse ki a zsebeit a mosásba nem való tárgyakból

 • Győződjön meg arról, hogy a mosógép belseje rendszeresen tisztítva van-e

 • Rendszeresen tisztítsa meg a textillágyító tartályát ,öblítse át vízzel a mosóporadagolót

 • A mosás befejeztével hagyja nyitva a mosógépet, hogy a maradék víz elpárologjon, és a belseje megszáradjon.

 • Negyedévente egyszer ajánlott 90 °C-on futtatni a mosógépet, hogy megszabaduljon a nem kívánt baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől.

 • Ne feledje, hogy tartsa be a megadott mosási súlyt, és ne terhelje túl a mosógépet. 

 

A szárítógép szűrőinek tisztán tartása

Ha a szárítógép nem rendelkezik automatikus szűrőtisztító funkcióval, győződjön meg róla, hogy rendszeresen eltávolítja a beszorult textilszálakat. Vegye ki a szűrőt, öblítse ki, és hagyja megszáradni. Törölje át a szárítógép belsejét, majd helyezze be a szűrőt. Gondoljon a kondenzációs tartályra is, amelyből egyes szárítótípusok használatakor ki kell önteni a vizet. Még ha használja is ezt a készüléket, kerülje a túlterhelést, és használat után hagyja nyitva a szárítót.

 

Gold Touch


Szagolja meg a szekrényét

A megfelelő karbantartás, a megfelelő mosópor és a mi mosószerparfümjeink garantálják az illatos szennyest. Végül is erről szól a mosás - illatos ruhákról, amelyeket szívesen viselünk. A mosóolajok kiválóan helyettesítik a textilpuhítót.

Ez egy innovatív és a legillatosabb helyettesítője a lágyítónak. A szennyesének még azután is illatos lesz, hogy a szekrénybe tette. Válasszon minőségi mosószerparfümöt széles választékunkból, amely exkluzív, limitált kiadásokat is tartalmaz. A hosszan tartó és intenzív illatú mosószer megnyugtatja Önt a helyes használatról.

A mosógép és a szárítógép ápolása és karbantartása kulcsfontosságú a hosszú élettartam és a hatékony működés szempontjából. Elhanyagolt gondozás és rendszertelen tisztítás esetén a készülékek teljesítménye csökken, az eltömődött szűrők pedig megnövekedett energiafogyasztáshoz vezetnek. Mosás után hagyja nyitva az ajtót és a tartályt, hogy megfelelő szellőzést biztosítson. Emellett fontos a tömítések és a gumirészek rendszeres tisztítása a szagok és a penészesedés megelőzése érdekében. Fontos, hogy óvatosan bánjon a fém- vagy műanyag alkatrészeket tartalmazó ruhadarabokkal, például a melltartó merevítőjével. Egy egyszerű óvintézkedés az ilyen ruhadarabok mosógép belsejébe kerülése ellen egy szövetzsák. A megfelelő mosószerek szintén elengedhetetlenek a mosógép védelméhez és ápolásához, ne használjon agresszív mosószereket vagy oldószereket, ezek károsíthatják a készüléket.