Árukereső.hu

Parfümök mosáshoz

Mi a mosáshoz való parfüm

A mai rohanó világban, amikor igyekszünk lépést tartani az élet rohanó tempójával, fontos, hogy illatos és friss legyen a szennyes, amitől jól és tisztának érezzük magunkat. A Giovani mosóparfümökkel való mosás új dimenziót hoz a ruháink és otthonunk mindennapi ápolásába.

A mosás új dimenziója a mosóparfümmökkel

 

A mosóparfümök, más néven mosóolajok a mosószerek új trendje. Ezeket az illatanyagokat kifejezetten úgy állították össze, hogy kellemes és intenzív illatot kölcsönözzenek a szennyesnek és a ruháknak, amely sokkal tovább tart, mint a hagyományos textilpuhítóké. Segítségükkel illatos mosást és illatos otthont kaphat anélkül, hogy szükség lenne a textilpuhító használatára. Előnyük az is, hogy kis mennyiségben használhatók és kímélik a ruhákat.

A Giovani® a mosóparfümök és egyéb illatosított termékek exkluzív márkája. A Giovani® mosodai parfümök, ellentétben néhány konkurens termékkel, nem károsítják a bőrt. Az EU-ban készülnek, kizárólag a legjobb minőségű illatanyag-esszenciák felhasználásával. A Giovani® mosóparfümök alapját képező 100%-ban természetes illóolajoknak köszönhetően kivételes illatot kap, amely a ruhák viselésének teljes ideje alatt megmarad. Ráadásul a Giovani® parfümök nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat, és megfelelnek az Európai Unió összes szabványának.

A Giovani® mosóparfümünket nem tesztelik állatokon, ami azt jelenti, hogy környezetileg is felelősek. Nem hagynak maradványokat a ruhákon, hosszan tartó illatot kölcsönöznek ruháinak és ágyneműinek, nem hagynak foltot és jól oldódnak vízben. A Giovani®mosószerparfümök vegánok, nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, parabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező maradványokat, tenzideket, nanooldószereket vagy mikroműanyagokat. Az összetevőkről további információkat közvetlenül a termékeknél a "Részletek" részben vagy magának a terméknek a címkéjén talál.

 

Minden Giovani® mosodaparfüm egy egyedi illat, amely felejthetetlen és hosszan tartó illatot kölcsönöz ruháinak. a világ luxusparfüm márkái ihlették őket. Az illatesszenciák magas koncentrációjának köszönhetően már egy kis mennyiség is elegendő, és a szennyese hetekig illatos lesz. Mindenféle textíliához, például sportruházathoz vagy akár selyemhez is alkalmasak. Egyszerűen öntse a mosóparfümöt a mosószeres tartályba a lágyítószer helyett.

A Giovani® mosószerparfümök nemcsak mosáshoz, hanem padlótisztítóként is használhatók. Csak adjon egy kupaknyit a vízhez, és otthona hosszú ideig illatos lesz. A parfümöket aromadiffúzorokban is használhatja. Csak adjon néhány cseppet a vízhez, és otthona kellemes illatú lesz.

 

Mosóparfümök

Hogyan jött létre a mosóparfüm

Honnan máshonnan is származhatna egy ilyen típusú termék, mint egy olyan országból, amely gazdag parfümkészítő múltjáról ismert. Olaszország híres az esztétikai érzékéről, a divatról és a luxusról, ami természetesen az otthoni és ruhák ápolására is átültethető. A legfinomabb illatesszenciák beszállítójaként Olaszország volt az első mosodai parfümök szülőhelye is.
Az első utalások az illatanyagok mosásban való használatára a középkorig vezethetők vissza, amikor illóolajokat és illatos gyógynövényeket adtak a mosóvízhez, hogy felfrissítsék azt, miközben finom illatot adtak neki. A reneszánsz idején a korabeli parfümkészítő mesterek különböző illatkombinációkkal kezdtek kísérletezni, hogy egyedi illatokat hozzanak létre a nemesség és az előkelő társaság számára. A mosodai illatszerek a mindennapi élet fontos részévé váltak. Leggyakrabban virágok, citrusfélék és értékes fák esszenciáit használták.
Az ipari forradalom és a vegyipar 19. századi fejlődésével a mosodai parfümök előállítása szélesebb tömegek számára is elérhetővé vált. A 20. században a mosodai parfümök a háztartásokban elterjedt alapanyaggá váltak. A mai olaszországi mosóparfüm-piac már túlzsúfolt és tele van különböző minőségű termékek sokaságával. A Giovani®-nál, amikor megalkottuk márkánkat, úgy döntöttünk, hogy saját receptúrákat fejlesztünk ki, hogy ellenőrizni tudjuk a minőséget és a legjobb termékeket hozzuk létre a mosodai parfümök piacán.
 

Mi a különbség egy hagyományos textilpuhító és egy mosóparfüm között?

A mosóparfümöknek számos előnye van. Márkánk a legmagasabb minőségű termékeket kínálja. Használatuk egyszerű és kényelmes. Csak adjon néhány csepp parfümöt a mosógépbe a ruháival együtt, és hagyja, hogy a mosógép elvégezze a dolgát.

A mosás után illatos lesz a szennyese, amitől frissnek és tisztának fogja érezni magát. Hetekig jó illatú lesz. A Giovani® mosóparfümöket kis mennyiségben, 5 ml/4 kg szennyes ruhához használjuk, ami nem terheli meg annyira a mosógépet, mintha nagy mennyiségű mosószert használnánk.

A Giovani® mosóparfümök illatok széles választékát kínálják, így Ön kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. A márka kínálatában megtalálható például a friss Passion blue, az édes Bubble pink vagy a limitált kiadások, amelyek között megemlítjük a kivételes Red cashmere illatot. Fehérneműje varázslatos illatú lesz.

A mosóparfümök a textilpuhítót is helyettesítik. Egyes textilpuhítók olyan vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt. A Giovani® mosóparfümökkel nem kell aggódnia ezen problémák miatt, mert gyengédek a bőrhöz, miközben kellemes illatot biztosítanak.



Hogyan válasszon mosóparfümöt

Parfümolaj mosodai használatraMosóparfüm kínálatunkból mindenki megtalálja a kedvére valót, akár is egyszerre többet. A legtöbb vásárló azt mondja, hogy mindegyik vagy majdnem mindegyik illata jó nekik, ezért váltogatják a mosóparfümök illatát. A kezdéshez ajánljuk, hogy nézze meg illatösszehasonlító táblázatunkat, ahol alaposabban összehasonlíthatja és kiválaszthatja az illatokat. Mosószerparfüm-mintákból álló készletet is kínálunk. Így mindet kipróbálhatja, és megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. A csomagban mellékelünk egy tájékoztatót, amelyen színkóddal jelölheti, hogy melyik illat áll a legközelebb az orrához.

Próbálja ki a mosás új dimenzióját a Giovani® mosodaparfümökkel, és fedezze fel ezeket a csodálatos illatokat, amelyek nemcsak a mosodát, hanem egész otthonát is illatosítják. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a szennyesének nem lesz elég jó illata. A Giovani® mosodai parfümökkel számos előnyt élvezhet, beleértve a hosszan tartó illatot, amely friss és kellemes érzést hagy maga után.