Árukereső.hu

A mosóparfümök előnyei

Olvassa el, milyen előnyei vannak a Giovani mosóparfümüknek a hagyományos öblítőkkel szemben.

a mosóolajok előnyei

 

Miért mosóparfüm

A piac rengeteg különböző tisztítószert kínál nekünk különböző ígéret kíséretében. Azonban ezek a termékek nem minden esetben oly hatékonyak és különlegesek. Érdemes megfontolni, hogy milyen mosószert választ. El tudja képzelni, hogy a ruhája még néhány nappal a mosás után is illatos? És nemcsak ruhái, de otthona is intenzív illatot kap. Éppen ezért fejlesztettük ki a Giovani márkájú mosóparfümöket. A mosóolajok legjelentősebb előnye a tartós és intenzív illat. Az aromákat a legtöbb esetben a parfümvilágmárkák ihlették, ami a következő előnyüket jelenti. Nincs szüksége parfümre, ha ruháit a Giovani márkájú mosóolaj használatával mosta. Termékeink használatával a mosás élménnyé válik, nem pedig unalmas kötelesség lesz. A hagyományos öblítő használatával a ruha már rögtön a mosógépből való kiszedéskor elveszti illatát. Az átlagos mosószerek csak gyenge aromákat tartalmaznak illatesszenciák nélkül, ezért a ruhának semmilyen illata sincs.

Tartós illat a szárítógépben történő szárítást követően is

A Giovani mosóparfümök további előnye, hogy a mosást követően szárítógépet is használhat anélkül, hogy a ruhák veszítenének a szerzett illatból. Ellenállnak a külső tényezőknek és hosszabb ideig megmaradnak a ruhákon.miért pont a Giovani mosóolajok

A Giovani parfümök nagy előnye, hogy nem dugítják el a mosógépet, nem hagynak maguk után nyálkás réteget, sem foltokat a ruhákon. Némely öblítőkről ezt nem lehet elmondani. Az átlagos öblítő, a kívánt illat elérése érdekében, túlzott adagolás esetén, lerakódhat a mosógépben, ami penész keletkezéséhez vezethet. Ez a mosóolajok használata esetén nem történhet meg, mert a mosóolajok adagolása, a hagyományos öblítők adagolásával szemben jóval kisebb.

Összetétel, amely kíméletes a bőrhöz

Használatuk rendkívül biztonságos, ugyanis nem tartalmaznak semmilyen a bőrre ártalmas anyagot. Nagyon érdekes megállapítás a hagyományos, közvetlenül a testre permetezett parfümökkel történő összehasonlításukból adódik. A mosóparfümmel mosott ruha viseletekor sokkal kevesebb illatanyaggal érintkezik a bőr, mint a hagyományos, bőrre permetezett parfümök esetében. Éppen ezért a mosóolajok használata előnyös és kíméletes.

Termékeinket Európában gyártják, a minőségre való gondos odafigyeléssel. A gyártás során a piacon elérhető legkiválóbb minőségű illatesszenciákat használják. Ennek köszönhetően a mosóparfümjeink használatával mosott ruha kivételesen intenzív és hosszantartó illatú lesz, amire nagyon büszkék vagyunk.

A Giovani mosóparfümök nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, prabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező szermaradványokat, sem pedig mikro- vagy nanoműanyagokat.

 

A mosóolajok használatának további előnye az antisztatikus és gyűrődésgátló hatásuk, aminek köszönhetően a mosógépből kivett ruhája könnyebben kezelhető és puha lesz, így a mosás után nincs feltétlenül szükség a vasalásra. Az öblítőszer bevonja a textilszálakat, ennek hatására a ruhája puhának tűnik. Ezzel a folyamattal viszont az anyag elveszti nedvszívó- és szellőzőképességét. A mosóolajok esetében más alapelv érvényesül. A mosóolajok nem károsítják ilyen módon a textíliát.

A hagyományos öblítő használata nem ajánlott olyan ruhák esetében, melyek fő funkciója, hogy elvezessék az izzadtságot, illetve a nedvszívás. Pl. a funkcionális sportöltözék, törölközők és törlőkendők, illetve alsóneműk esetében.

Olajaink egyes összetevőik révén gondoskodnak ruhája színéről is. Fontos, hogy az öltözék ne veszítsen élénkségéből és színéből. Ezért a mosáshoz a legjobb készítményeket kellene választanunk.

 

A Giovani parfümök kiváló minősége és egyedisége

Nem utolsó sorban a Giovani mosóparfümök abszolút innovációja a csomagolásuk designja és luxuskivitele, ami teljes egyediséget biztosít ezeknek a termékeknek. Ezentúl nem kell háztartásában ezt a megnyerő külsejű palackot rejtegetnie, ahogyan ezt az öblítők ipari flakonjainál már megszoktuk, amelyek egészen biztosan nem tesznek jót fürdőszobája kinézetének.

Olajaink 100 %-ban természetes illatolajokból készülnek és nincsenek állatokon tesztelve. Semmilyen rákkeltő anyagot nem tartalmaznak és az Európai Unió minden rendeletének és szabványának megfelelnek.

minőségi parfümök Giovani mosásához