Árukereső.hu

Elállási nyilatkozat

Töltse le és nyomtassa ki a nyomtatványt a lentebb található hivatkozásra kattintva. Ezt követően töltse ki az elállási jogának érvényesítéséről szóló tájékoztatónak megfelelően, és küldje el nekünk nyomtatott formában a címünkre vagy beszkennelve e-mailben.

A reklamációra küldött, illetve a visszaküldendő árut tartalmazó küldeményeket a Giovani.hu, Pesti út 1., 3553 KISTOKAJ, Miskolc címre küldje, kizárólag GLS futárral. 

 

Elállási nyilatkozat

 

 

Tájékoztató a felhasználó elállási jogának érvényesítéséről

 

  1. Elállási jog

 

Jogában áll a jelen szerződéstől 14 napon belül indoklás nélkül elállni.

Az elállási jog az áru kézbesítésétől számított 14 nap után megszűnik.

Az elállási jog érvényesítésekor tájékoztasson minket döntéséről, mely szerint eláll a szerződéstől, egyértelmű kijelentéssel (GLS futárral vagy e-mailben küldött levélben) a KISTOKAJ, Giovani.hu, Pesti út 1., 3553 Miskolc címen, ill. az info@giovani.hu e-mail címen. Erre használhatja az elállási formanyomtatványt vagy bármilyen más elállásról tett egyértelmű kijelentést, akár elektronikus formában is honlapunkon keresztül, a jelen oldalon a fentebb található nyomtatvány letöltésével. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, az elállási nyilatkozat átvételét haladéktalanul visszaigazoljuk e-mailben.

Küldje vissza az árut címünkre legkésőbb az elállási jog érvényesítésétől számított 14 napon belül. Ezt a határidőt betartottnak tekintjük, ha az árut a 14 nap letelte előtt adja fel.

Az áru visszaküldésének közvetlen költségeit ön állja. 

Csak az áru jellegének, tulajdonságának és működésének ellenőrzéséhez szükséges bánásmódtól eltérő bánásmód során keletkező értékcsökkenésért felel.

Az elállási határidő megmarad, ha az elállási jog érvényesítését az elállási határidő letelte előtt jelenti be nekünk.

 

  1. Az elállás következményei

 

Az elállás után a szerződés megkötésével járó minden költségét megtérítjük, elsősorban a vételárat és az áru kiszállításának költségét. Ez nem vonatkozik a kiegészítő költéségekre, amikor az általunk kínált legolcsóbb általános szállítási módtól eltérő kiszállítást választ. A költségeket fölösleges halogatás nélkül, legkésőbb az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszautaljuk önnek.

A megvásárolt termék vételárát a visszaküldött termék címünkre történő kézbesítését követően utaljuk vissza, vagy a termék feladását igazoló bizonylat bemutatását követően, aszerint, melyikre kerül korábban sor.