Árukereső.hu

Vásárlók által ellenőrzött vélemények

Mi vagyunk az egyetlen webáruház az ágazatban, amely rendelkezik Árukereső tanúsítvánnyal és az ellenőrzött vásárlók véleményével. Ezért 100%-ig biztos lehet benne, hogy a véleményeket valódi vásárlók írták, és azokat semmilyen módon nem manipulálták. Webáruházunkat jelenleg a vásárlók 99%-a ajánlja! A Giovani termékek ellenőrzött értékeléseit közvetlenül az Árukereső oldalon tekintheti meg. 

 VÁSÁRLÓK ÁLTAL ELLENŐRZÖTT VÉLEMÉNYEK

 

 

Milyen előnyökkel járnak ezek a vélemények az Ön számára?  

Ezek a vélemények 100%-ban csakis olyan vásárlóktól származnak, akik megvásárolták a termékeinket. Ezeket az Árukereső ellenőrzi. Ezért nem lehetséges, hogy a termékünket olyan emberek véleményezzék, akik soha nem vásároltak tőlünk. Ez azt jelenti, hogy nem lehet értékelést írni vásárlás nélkül.

 

Hogyan működik ez az egész?

A vásárló a megrendelés után 10 nappal kap egy vásárlási elégedettségi kérdőívet emailben. Ezt a kérdőívet csak az a vásárló kaphatja meg és töltheti ki, aki ténylegesen vásárolt a webáruházunkban. Lehetetlen, hogy olyan személy adjon hozzá értékelést, aki nem vásárolt a webáruházban, így a félrevezető értékelések lehetősége kizárt. A vásárlói elégedettségi kérdőívet az Árukereső küldi el a vásárlónak. 

 

Hogyan működik ez a rendszer, és hogyan szabályozzák?

Az adott webáruháznak rendelkeznie kell az arukereso.hu kérdőívküldő rendszerével, azaz a webáruháznak engedélyt kell adnia az Árukereső számára bizonyos ellenőrzésekre. Ebben a rendszerben 100%-os bizonyosság van arra, hogy a véleményeket ellenőrzött és valós vásárlók írták, akik a webáruházban vásároltak.

Illatgyertya Giovani Passion Blue

 

 

 

Elnyertük a „2023-as év megbízható webáruháza,, oklevelet!

Az Árukereső különböző tanúsítványokat, okleveleket adhat az ezzel rendelkező webáruházaknak. Ezek egyike a webáruház megbízhatósági oklevele. Vásárlóink visszajelzéseinek köszönhetően a „Megbízható Bolt” minősítést kaptuk az általunk kínált kiváló minőségű termékeink és szolgáltatásaink alapján. Azon webáruházak közé tartozunk, amelyek kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, és ennek köszönhetően kaptuk meg ezt a minősítő oklevelet, amelyre rendkívül büszkék vagyunk.

 

VÁSÁRLÓK ÁLTAL ELLENŐRZÖTT VÉLEMÉNYEK Giovani Mosóparfümök