Árukereső.hu

Szállítás

GLS GLS ParcelShop Packeta

Kézbesítés GLS futárral

Csomagátvétel GLS CsomagPonton

Kézbesítés átvételi pontra

Ára: 990 Ft  1.390 Ft

INGYENES szállítás 21.900 Ft-tól

Ára: 990 Ft  1.390 Ft

INGYENES szállítás 21.900 Ft-tól

Ára: 1.290 Ft

INGYENES szállítás 21.900 Ft-tól

 

 

A csomagot 24 órán belül kiszállítjuk. Csak a munkanapokon, 13:15 óráig leadott megrendelésekre vonatkozik (a következő munkanapon történő kiszállítással).

 

 

Kézbesítés GLS futárral

A GLS futárok hétköznapokon 8:00 és 17:00 óra között kézbesítik a küldeményeket. A sikeres kézbesítésre általában 3 próbálkozásuk van. A megrendelésben azt a címet adja meg, amelyen munkaidőben tartózkodik. A futár a küldemény kézbesítése előtt hívni fogja önt. Utánvétes fizetés esetén az utánvét összegét a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti.

A csomag kézbesítésének napján a GLS ügyfélszolgálatán (munkanapokon 7:00 és 20:00 óra közt, telefon: (+36 29) 88 67 00, mobil: +36 20 890-0660) ellenőrizheti a kézbesítés részleteit. Minden alkalommal a csomagszám alapján azonosítsa magát.

A küldemény kézbesítésének lehetőségét rögtön azután megváltoztathatja, ahogy a GLS-től megkapja a küldeményével kapcsolatos információkat tartalmazó e-mailt vagy szöveges üzenetet. Csomagját saját maga átirányíthatja Csomagautomatába, Csomagpontra, illetve más időpontban vagy más címre történő kézbesítést állíthat be.

A második e-mailben vagy szöveges üzenetben a GLS közli önnel, hogy küldeménye megközelítőleg mikor érkezik meg önhöz és kap egy háromórás időintervallumot, amelyen belül a csomag kézbesítése várható.

Amennyiben ez nem történik meg és lekési az első próbálkozást a csomag kézbesítésére, ismét különböző kézbesítési lehetőségek állnak rendelkezésére. Kap egy hivatkozást tartalmazó e-mailt vagy szöveges üzenetet, amely közvetlenül a küldeménye kézbesítésének lehetőségeihez vezeti önt. A második kézbesítési próbálkozásnál kiválaszthatja a csomag átvételének azon módját, amely önnek a leginkább megfelel.

 

 

Csomagátvétel GLS CsomagPonton

A küldeményt az ön által kiválasztott PPL Parcelshop kirendeltségben veheti át. Bármelyik GLS CsomagPontot kiválaszthatja. Legelőnyösebb azt a CsomagPontot választani, amelyik a legközelebb van önhöz. A küldemény az ön által előre kiválasztott CsomagPontra való megérkezéséről sms-ben fogjuk értesíteni önt, amelyben kap egy PIN-kódot is, amelyet meg kell őriznie a küldeménye kiadásához.

Az esetleges utánvétet készpénzben és bankkártyával is kifizetheti, az ön által választott GLS CsomagPont lehetőségei szerint. A fizetés módját a szöveges üzenetben közlik önnel. Ezért, ha csak készpénzes fizetésre lesz lehetősége, a küldeménye átvételére előre készítsen el készpénzt.

A csomagponton történő csomagmegőrzés ideje szintén fel lesz tüntetve az sms-ben. Ha küldeményét nem érkezik átvenni a csomagmegőrzés ideje alatt, kérjük, közölje ezt az ön által kiválasztott CsomagPonttal telefonon, ők pedig a közös egyeztetés alapján meghosszabbítják a megőrzés idejét. Közvetlenül az átvételi helyen gyorsan ellenőrizheti küldeményét, hogy az áru rendben megérkezett-e, az áru sérülése esetén pedig a küldeményt rögtön vissza is küldheti.

 

 

Kézbesítés átvételi pontra (Packeta)

A küldeményt az ön által kiválasztott átvételi pontban veheti át. Bármelyik átvételi pontot kiválaszthatja. Legelőnyösebb azt az átvételi pontot választani, amelyik a legközelebb van önhöz. A küldemény az ön által előre kiválasztott átvételi pontba való megérkezéséről sms-ben fogjuk értesíteni önt, amelyben kap egy PIN-kódot is, amelyet meg kell őriznie a küldeménye kiadásához.

Az esetleges utánvétet készpénzben és bankkártyával is kifizetheti, az ön által választott átvételi pont lehetőségei szerint. A fizetés módját a szöveges üzenetben közlik önnel. Ezért, ha csak készpénzes fizetésre lesz lehetősége, a küldeménye átvételére előre készítsen el készpénzt.

Az átvételi ponton történő csomagmegőrzés ideje szintén fel lesz tüntetve az sms-ben. Ha küldeményét nem érkezik átvenni a csomagmegőrzés ideje alatt, kérjük, közölje ezt az ön által kiválasztott átvételi ponttal telefonon, ők pedig a közös egyeztetés alapján meghosszabbítják a megőrzés idejét. Esetleg a Packeta mobilalkalmazásban saját maga is meghosszabbíthatja a csomagmegőrzés idejét. Közvetlenül az átvételi helyen gyorsan ellenőrizheti küldeményét, hogy az áru rendben megérkezett-e, az áru sérülése esetén pedig a küldeményt rögtön vissza is küldheti.