Árukereső.hu

A Giovani illatok összehasonlítása

Az illat érzékelése és egy adott illat kedvelése általában egy nagyon szubjektív dolog. Ezért nem lehet pontosan személyre szabottan javasolni egy egész termékcsaládból a legjobb vagy egy kedvenc illatot. Valójában több ezer vásárlónk közül mindenki megtalálja a kedvencét majd ezek közül az illatok közül, természetesen a szubjektív véleményük alapján. Mindenesetre a legtöbb ügyfelünknek mindegyik illatunk tetszik. Valószínűleg a legjobb, ha mindet kipróbálja, hogy megtalálja a kedvenceit.

Készítettünk egy illatösszehasonlító táblázatot, hogy segítséget nyújtsunk a kiválasztásban. A táblázatban a „Vásárlói vélemények” oszlopban röviden összefoglaltuk a többség nézetét a recenziók, valamint a posztjaink, fotóink és reklámjaink alatt megjelenő több ezer Facebook-komment alapján. Ez az értékelésünk tartalmazza vásárlóink leggyakrabban előforduló szubjektív véleményét az egyes Giovani illatokról, amelyeket már kipróbáltak.

 

Ami az illatok intenzitását illeti, nem lehet számszerű vagy skálázható értéket megadni, mivel az intenzitás érzékelését számos tényező befolyásolhatja, mint például a szubjektív érzékelés, a személy szaglásának erőssége és állapota, a mosógép típusa, kora vagy korszerűsége, a kiválasztott mosási program típusa, a mosógép dobjának a fordulatszáma és időtartama, a szárítás intenzitása, a helyiség mérete, a szellőzés, a ruhanemű típusa, vastagsága, a felhasznált mosóparfüm mennyisége és így tovább. Ugyanakkor általánosan érvényes, és a recenziókban gyakorlatilag állandóan előforduló vélemény az, hogy a mosóparfümjeink illata intenzív, és a legjobbnak tartják őket a piacon. A Giovani mosóparfümökben kimosott ruhák ráadásul a szárítóban való szárítás után is illatosak maradnak, és ezt a vásárlóink tapasztalatai és véleményeik is alátámasztják.

 

Mire ügyeltünk a Giovani illatok kifejlesztése során?

 

A hosszas előkészület, az esszenciák vizsgálata és az illatok későbbi kifejlesztése során, amely több mint 9 hónapig tartott, első körben több, mint 30 különböző olasz mosóparfüm márkát teszteltünk le 2022 elején. Ezt követően az összes Szlovákiában és a Csehországban forgalmazott márkát is leteszteltük. Ezeket a teszteket azért végeztük el, hogy olyan terméket fejlesszünk ki, amelyet nemcsak mi, hanem az ügyfeleink is a legjobbnak fognak tartani a piacon. Azt akartuk elérni, hogy parfümjeinkre intenzív és hosszan tartó illat legyen a jellemző, ami még a szárítóban való szárítás után is, sőt még több héttel a mosás után is megmarad. Elsősorban a kiemelkedően magasszintű minőségre összpontosítottunk. Hosszú időbe telt egy minőségi parfüm kifejlesztése és előállítása, de megérte, és örülünk, hogy olyan termékeket kínálhatunk Önnek, amelyekkel rendkívül elégedett. Termékkínálatunkban az összes alapvető illattípus megtalálható, így mindenki megtalálja közöttük a számára megfelelőt. Tekintse meg rövid termékösszehasonlító táblázatunkat, és válassza ki azokat az illatokat, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek.