Árukereső.hu

Hogyan használjuk a mosóparfümöket

A mosóparfümök használata valójában nagyon hasonló az öblítő használatához, a különbséget viszont az adagolás jelenti. Olajaink javasolt adagolása 5 ml olaj 4 kg ruhához. Ez a mennyiség a kívánt illatintenzitástól függően csökkenthető vagy növelhető. Az általunk javasolt adagolás esetén az eredmény intenzív és hosszantartó. A ruhát a mosást követően hagyhatja szabadon megszáradni, vagy szárítógépben is száríthatja anélkül, hogy a ruha veszítene illatából.

 

Illatos öblítöpótló mosóparfümök giovani parfümök mosáshoz mosóparfümök

A mosóparfümök adagolása:

Öntsön 5 ml koncentrátumot az öblítőrekeszbe és a mosógépet töltse meg 4 kg ruhával. Ha nem biztos a ruha mennyiségében vagy súlyában, a jobb illat elérése érdekében nyugodtan adhat több mosóparfümöt is a mosáshoz. Az adagoláshoz használhatja a Giovani flakonok kupakját is, ami 5 ml mennyiségnek felel meg.

Az egyadagos minták esetében a tasak teljes tartalmát ajánlott felhasználni. Bár a minta térfogata 7 ml, de mivel a tasak tartalmának bizonyos része a csomagolás falán maradhat, a mosógépbe kevesebb, mint 7 ml jut.

A mosóolajok használata nem javasolt kézi mosáshoz, mivel a parfümöknek nem szabad közvetlenül érintkezniük a ruhával. Az adagolásuk fokozatosan kell, hogy történjen a mosógép rendszerén keresztül, ezért kell őket az öblítőrekeszbe önteni.

Ne használja a Giovani olajokat a mosógép más rekeszeiben. Ha a termék véletlenül a mosógép öblítőrekeszén kívül más rekeszbe is bekerülne, a kiömlött koncentrátumot nedves törlőkendővel fel kell törölni.

Ne öntse más felületreNe öntse más felületekre.

Adagolás automatikus mosószeradagolással rendelkező mosógépek esetén: Ezen mosógéptípusoknál öntse a koncentrátumot az öblítőrekeszbe és állítsa be a legkisebb adagolást, azaz 5 ml/mosási ciklus.

A mosóparfümök használata nem javasolt szárítógépekben, mert a termék foltot hagyhat a ruhákon. Csak saját felelősségre használja őket. Nem kell amiatt aggódnia, hogy a ruha a szárítógépben történő szárítást követően elveszítené az illatát. A Giovani márkájú mosóparfümök kitűnnek illatuk tartósságával, valamint ellenállóak a külső hatásokkal szemben. Tehát a ruha illata a szárítógép használatát követően is megmarad.

Hol használhatom még a mosóolajokat

A Giovani parfümök például felmosásra is használhatók. Adjon a felmosóvízhez egy kupak koncentrátumot és otthona hosszantartó intenzív illatot kap.

A Giovani mosóparfümöket az aromadiffúzoraiban is használhatja. Csak néhány csepp az aromadiffúzor vizébe, és az Ön otthona máris csodásan fog illatozni. Erre a célra ne használja a vízzel nem hígított koncentrátumot.

Mit kell tennem, hogy a ruháim még intenzívebb illatúak legyenek

Az, hogy a ruháink milyen hosszú ideig és mennyire intenzíven illatoznak attól is függ, hogy az adott öltözék milyen anyagból készült. A pamutanyagokon és a vastagabb szöveteken az illat intenzívebb és tartósabb lesz, mivel a nagyobb súlyú szövet nagyobb mennyiségű parfümesszenciát képes felvenni. A mosóparfümök illata kiválóan megnyilvánul például a lakástextíliákon, tehát a plédeken, törölközőkön, ágyneműkön, sötétítőkön vagy a díszpárnahuzatokon. A mosóparfümök a legfinomabb textíliákhoz is alkalmasak, amilyen a selyem és a kasmír, illetve a sportruházat.

Termékeinket megszakítás nélkül használhatja és kombinálhatja is az egyes illatokat. Vegán termékekről van szó, amelyek nincsenek állatokon tesztelve, a használatuk pedig rendkívül biztonságos.

Giovani illatos öblítőpótló