Alternatív applikátor - pumpa mosóparfüm adagolására

390 Ft
Raktáron (>5 db)

A pumpa a mosóparfüm adagolására szolgál, melynek lényege, hogy a folyadékot a redukcióval kezelt palack nyakán keresztül az adagolóba, vagy közvetlenül az öblítőszert tartalmazó rekeszbe kell önteni.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

Adja hozzá ezt a dizájner pumpát a mosóparfümhöz szimbolikus áron. A Giovani® márka lehetővé teszi, hogy megválaszthassa, hogyan alkalmazza mosóparfümjeinket az öblítőszer tartályában:

 • A klasszikus módszer - öntse a parfümöt az adagolóba, majd az öblitőrekeszbe, vagy közvetlenül az öblitőrekeszbe. A flakon peremén van egy szűkítő, így a kiöntés fokozatos és ellenőrzött. Ezt az adagoló módszert nem veszíti el a pumpa megvásárlásával sem. Az adagolót mindig ingyenesen adjuk a megrendeléshez. A pumpát használhatja, de nem muszáj.
 • Alternatív módszer - ha megvásárolja ezt az applikátort, akkor a Giovani® mosóparfümöket a flakonból is adagolhatja egy pumpa segítségével, amelyet ideiglenesen vagy tartósan a flakonra rögzíthet.

Alternatív applikátor - pumpa Giovani mosóparfüm adagolására

 

HASZNÁLAT:

 

 • Csavarja le a kupakot a parfümös üvegről, azaz egyszerűen nyissa ki az üveget.
 • Óvatosan távolítsa el a fehér műanyag redukciót, például manikűrös ollóval.
 • Lassan helyezze be a pumpát a flakonba. Ha 500 ml-nél kisebb flakont rendelt, akkor a pumpás csövet előzetesen vágja le a kívánt hosszúságúra.
 • Csavarja be a pumpát a flakonba.
 • Kész is van. A mosóparfüm készen áll arra, hogy egy praktikus pumpa segítségével az öblitőrekeszbe vagy a mérőpohárba adagolja. A pumpát tartósan a flakonon hagyhatja. Ha szükséges, használat után törölje le a pumpa elejét egy száraz törlőkendővel.

 

Egy pumpanyomás 1,25 ml mosóparfüm folyadéknak felel meg. Mosóparfümjeink szokásos adagja 5 ml 4 kg mosott ruhára. Tehát egy adag 4 pumpanyomásnak felel meg.

A pumpa a Giovani® mosóparfümös flakonok minden méretéhez alkalmas.

 

 

 

Ha Ön megrendeli ezt a pumpát, ez a csomagban külön lesz elhelyezve. Ön bármikor felteheti a flakonra. A mosóparfümöt a hagyományos módon is alkalmazhatja adagolóban vagy közvetlenül az öblitőrekeszbe öntheti, amennyiben nem helyezi a pumpát a flakonra. Így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb alkalmazási módot.

 

  Giovani® - illatspecialista

  A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani® mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készíti termékeit, és/vagy az ő illataikból merítünk ihletet.

  Fő termékeink azonban a Giovani® mosóparfümök. Fejlesztésük során mindig nagy gondot fordítunk az illatok lehető legmagasabb minőségének, intenzitásának és tartósságának biztosítására. A választékot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő parfümöt. Márkánk édes, friss és fűszeres illatokat kínál.

  legjobb parfümmárkáinak illatai
  5
  1x
  4
  0x
  3
  0x
  2
  0x
  1
  0x
  Ezt a mezőt ne töltse ki:
  5
  VA Szerző | 9.2.2024
  Elégedett vagyok, nagyon tartós, finom illatúak a termékek.

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: