Árukereső.hu

Ajándékcsomagolás a hat alapillatú Giovani mosóparfümökre

Odmerka-zadarmo
21 990 Ft
Raktáron (>5 db)

Ajándékozza a Giovani® mosóparfüm alapszériájának mind a 6 illatát egy tökéletesen megtervezett, mágneses záródású díszdobozban.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

 

Ajándékozza meg szeretteit a piacon kapható legillatosabb mosóparfümmel, gyönyörűen kidolgozott díszdobozba csomagolva. Egy ilyen luxusajándék mindenkit elkápráztat majd és első látásra izgalomba hoz. Amint a dobozt kinyitják, a meglepetést az öröm váltja fel. Már a doboz külső felülete elárulja, hogy belsejében  az alapszériánk 6 illata található, stabilan a helyükön, fémes 3D-s arany Giovani® logóval. Praktikus mágnessel záródik, matt bársony felületén hologramos logónkkal a háttérben.

Giovani mosóparfüm illatok díszdobozbanű

Az ajándékcsomagolásban található illatok típusai

 

 Mosóparfüm SWEETY BROWNIE (100 ml) - Édes illat a Mugler Womanity parfüm által inspirált.

Mosóparfüm LUXURY BLACK (100 ml) - Fűszeres illat a boróka és a fűszerek zöld tónusaival.

 Mosóparfüm BUBBLE PINK (100 ml) - Édes rágógumiillat, amely jázmint, őszibarackot és vaníliát tartalmaz.

Mosóparfüm GREY DOLCE (100 ml) - Friss illat a Dolce Gabbana - Light Blue parfüm által inspirált.

 Mosóparfüm OBSESSION VIOLET (100 ml) - Édes illat pézsmával, rózsával és szantálfával.

Mosóparfüm PASSION BLUE (100 ml) - Friss illat narancs, jázmin és tengeri tónusokkal.

LUXUS ÉS ILLATOS AJÁNDÉK

 

Egy ilyen ajándéknak bárki örülne. A luxus doboz mellett egy csodás terméket is ajándékoz. Illataink változatosak, és nagy gondot fordítottunk a magas minőségük biztosítására. Örvendeztesse meg velük szeretteit, vagy kényeztesse akár önmagát luxusos és dizájnos csomagolással.

Karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy csak hétköznapra. Akármikor, bármilyen alkalomra kedveskedhet szeretteinek.

 

A Giovani® mosóparfümökkel az egész háztartás illatozni fog, és a ruhák hetekig jó illatúak lesznek. Illataink felébresztik az érzékeit, elkápráztatják Önt és bárkit aki megszagolja ruháit vagy az otthonában megérzik az illatot.

 

 

Giovani ajándékcsomagolás mosóparfümre

Ajándékcsomagolás 6 darab 100 ml-es Giovani mosóparfümre

 Az ajándékdoboz méretei:

A díszdoboz hat 100 ml-es Giovani® mosóparfümöt tartalmaz. De ez nem egy szimpla kis doboz. Méretei meglephetik Önt. A doboz 32 cm hosszú, 17 cm széles és 5 cm magas.

A dobozban mindhárom mosóparfümös üvegcsének fix helye van. Az üvegek helyét lézer vágta ki, hogy a flakonok ne mozduljanak el. Ez a stabilitás és a doboz hibátlan funkcionalitása is hozzájárul a luxusérzethez.

A terméket szokásunkhoz híven gondosan becsomagolva kapja meg. Az ajándékdobozt buborékfóliába csomagoljuk, így a karcolásoktól is védve lesz. A mosóparfüm üvegeket pedig fóliába csomagoljuk. A küldemény átvétele után, és mielőtt megajándékozná szeretteit, távolítsa el a fóliát, és helyezze be az üvegeket az ajándékdobozba. Ön is, és az ajándékozott fél is el lesz ragadtatva a dizájntól és a minőségtől.

Giovani® - illatspecialista

A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani® mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készíti termékeit, és/vagy az ő illataikból merítünk ihletet.

Fő termékeink azonban a Giovani® mosóparfümök. Fejlesztésük során mindig nagy gondot fordítunk az illatok lehető legmagasabb minőségének, intenzitásának és tartósságának biztosítására. A választékot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő parfümöt. Márkánk édes, friss és fűszeres illatokat kínál.

legjobb parfümmárkáinak illatai

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ajándékcsomagolás
##sviecka-bubble-pink:
##sviecka-passion-blue:
##sviecka-luxury-black:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SP Szerző | 31.1.2024
A legjobb illatok, nagyon tartósak. Nehéz választani mert mindegyik brutálisan jó illat. Szárítógép után is megmaradnak az illatok, illetve szekrényből hosszú idő után kivéve a ruhát is ugyan olyan intenzív illatú. Csak ajánlani tudom! (Több márkát kipróbáltam egy sem volt ennyire tartós) Csak a Giovani!❤

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: