Árukereső.hu

Parfümgyertya PASSION BLUE

4 990 Ft
Raktáron (>5 db)

Tengerparti hangulat, a narancs, a jázmin és a tengeri tónusok frissessége.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

A Giovani luxus parfümgyertyák erősen koncentrált illóolajokkal vannak feltöltve, hitelesített természetes pálmaviaszban, égéskor finom kristályos színmintákat alkotva. Ezek színe mindig az adott Giovani illat színéhez igazodik. A felhasznált parfümök a gyertya égésekor aktívan szétoszlanak, és egyedi illatokat bocsátanak ki a levegőbe.

Minden egyes gyertya a mosóparfümök illatának pontos másolata. Így a Giovani mosóparfümöket egyszerűen párosíthatja egy illatgyertyával. Varázsolja otthonába a luxust és a dizájnt egyaránt. Egy adott illathoz mindig kapcsolódik egy élmény, így a Giovani gyertyákkal családias és nyugodt légkörben tudja megélni a pillanatokat, amelyeket lehetetlen elfelejteni. Ajándékozzon Giovani parfümgyertyát szeretteinek vagy barátainak. Egy ilyen ajándék mindig örömet okoz, és felejthetetlen illatának köszönhetően soha nem okoz csalódást. 

A felhasznált növényi pálmaviaszt úgy tervezték, hogy rubinkristályokhoz hasonlítson. A gyertyán lévő kristályhatás exkluzív megjelenést kölcsönöz, így a belső tér dekoratív elemeként is használható. A gyertya fekete üvegben van, aranyszínű fémkupakkal lezárva. Arany 3D-s fém elemekkel ellátott luxusdobozba van csomagolva.

 

Giovani Passion Blue illatgyertya

Illattípus: friss

Régóta tudjuk, hogy az illat és a vele átélt élmények kéz a kézben járnak. A PASSION BLUE gyertyánk segít emlékezni a nyaralás pillanataira.

Felgyorsult munkahelyi sztereotípia és fáradt elme? Ez a varázslatos gyertya a tengeri tónusok és a frissesség illatával segít elrepíteni Önt olyan helyekre, ahol az elme kikapcsol, de az eufória megmarad, pl. a tenger hullámai, pihenés és öröm érzet. A gyertya fő illata a spanyol narancs és az alma. A szívjegyek közül leginkább a tengeri tónusokat, a vadrózsát, a jázmint és az enciánt fogja érezni. Nekik köszönhetően a legszebb helyekre sodródik, és számos élményt idéz majd fel Önben. Az utolsó simítást az alapillat adja, amelyet szantálfa és pézsma alkot. Illatozza be otthonát a Giovani egyik legnépszerűbb illatával.

A gyertyát a mi márkánk készítette a minőségre és elme megnyugtatására helyezve a hangsúlyt. Ez a gyertya a PASSION BLUE mosóparfüm pontos mása. Hagyja magát kényeztetni egy fárasztó és mozgalmas nap után. 

 Az illat minden évszakban használható. Mindkét nem számára alkalmas.

PASSION BLUE

Illatgyertya minőségi viasszal

  • Tanúsított természetes pálmaviasz, amely olyan ország pálmaültetvényéről származik, ahol a kormány nem támogatja az esőerdők kiirtását ültetvények építése céljából. Az általunk használt viasz RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenőrizhető, hogy a viaszt hogyan állították elő. Védjük a környezetet.
  • A viasz természetes, ezért égésekor nem kerülnek mérgező anyagok a levegőbe. Gyertyáink biztonságosak, fontos számunkra az Ön egészsége.
  • Allergiások és kisgyermekek számára is alkalmas a használatuk.
  • A pálmaviasz sűrűbb állagának köszönhetően körülbelül 50%-kal tovább ég, mint a paraffinviasz.
  • A gyertyán lévő kristályhatás egyedi, és soha nem ismétlődik meg ugyanaz a minta, ezért minden gyertyadarab eredeti.
  • Kiváló minőségű kemény viasz, amely nem deformálódik.

Illatgyertya Giovani Passion Blue

a tér illatosítása gyertyával

a tér illatosítása gyertyával

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

Modern gyertya dizájn

Modern gyertya dizájn

Parfümös luxusgyertyák

Parfümös luxusgyertyák

vegán illatgyertyák

vegán illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

viasz természetes színe

viasz természetes színe

Giovani Passion Blue dekoratív illatgyertya

Használat:

Helyezze a gyertyát egy kellően hőálló felületre. Ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és könnyen gyúlékony tárgyak közelében. Mindig hagyja égni a gyertyát legalább addig, amíg a teljes felső réteg el nem olvad. Ez megakadályozza, hogy a viaszban nem kívánt mélyedés keletkezzen.

Minden egyes begyújtás előtt állítsa a kanócot kb. 0,5-1 cm hosszúra (vagy javasoljuk, hogy a legjobb hatás érdekében rövidítse le kb. 3-5 mm-re). 

Égési idő: akár 30 óra

Kanóc típusa: pamut

A kanócok száma: 1

Viasz típusa: hitelesített pálma viasz

Csomagolási térfogat: 250 ml

Viasz térfogata: 170 ml

Giovani® - illat specialista

A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani®-nál mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készítjük termékeinket, és az ő illataikból merítünk ihletet, vagy ezek alapján készítünk illatokat. 

A Giovani® parfümgyertyák a márka 1. évfordulója alkalmából készültek. Szokásunkhoz híven nagy gondot fordítottunk intenzitásukra és minőségükre.

Parfümillatú gyertya Passion Blue

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illatgyertyák
##passion-blue!100:
##passion-blue!250:
##passion-blue!500:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
A Szerző | 22.3.2024
Nagyon szép az illata. Azt hittem, hogy a kristályos kinézet eltűnik az első olvadás után, de nem, minden alkalommal vissza kristályosodik, szuper!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: