Árukereső.hu

Parfümgyertya OBSESSION VIOLET

4 990 Ft
Raktáron (>5 db)

Édes és friss gyümölcsök, pézsma, rózsa és szantálfa.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

A Giovani luxus parfümgyertyák erősen koncentrált illóolajokkal vannak feltöltve, hitelesített természetes pálmaviaszban, égéskor finom kristályos színmintákat alkotva. Ezek színe mindig az adott Giovani illat színéhez igazodik. A felhasznált parfümök a gyertya égésekor aktívan szétoszlanak, és egyedi illatokat bocsátanak ki a levegőbe.

Minden egyes gyertya a mosóparfümök illatának pontos másolata. Így a Giovani mosóparfümöket egyszerűen párosíthatja egy illatgyertyával. Varázsolja otthonába a luxust és a dizájnt egyaránt. Egy adott illathoz mindig kapcsolódik egy élmény, így a Giovani gyertyákkal családias és nyugodt légkörben tudja megélni a pillanatokat, amelyeket lehetetlen elfelejteni. Ajándékozzon Giovani parfümgyertyát szeretteinek vagy barátainak. Egy ilyen ajándék mindig örömet okoz, és felejthetetlen illatának köszönhetően soha nem okoz csalódást. 

A felhasznált növényi pálmaviaszt úgy tervezték, hogy rubinkristályokhoz hasonlítson. A gyertyán lévő kristályhatás exkluzív megjelenést kölcsönöz, így a belső tér dekoratív elemeként is használható. A gyertya fekete üvegben van, aranyszínű fémkupakkal lezárva. Arany 3D-s fém elemekkel ellátott luxusdobozba van csomagolva.

 

Illatos gyertya parfümmel Obsession Violet

Illattípus: édes

Intenzív illatú édes és friss gyümölcsökkel teli gyertya segíthet abban, hogy kellemesebbé tegyen bármilyen pillanatot. A gyümölcsök szerelmesei szerint függőséget okoz. Aldehidek, édes narancsgyümölcsök és citrusfélék alkotják a gyertya fő illatát, finom friss alaphangot adva. Az aldehideknek köszönhetően az illat intenzitása lassan épül fel, amely a nyárba és a tavaszba repít. A gyertya középpontjában édes rózsavirágok és geránium állnak, intenzív édeskés illatot teremtve. Az egész illat alapját tonkabab, szantálfa, pézsma és borostyán alkotja. Ezeknek az értékes összetevőknek a kombinációja egy eredeti illatot hozott létre, amelyből az Obsession Violet gyertya is készült. Meggyújtása után fokozatosan illatosítja az otthon teljes terét, és az illat az aldehidtartalomnak köszönhetően fokozatosan és intenzíven erősödik.

A gyertyát a mi márkánk készítette a legmagasabb fokú minőségre és illatintenzitásra helyezve a hangsúlyt. Az illat az Obsession Violet mosóparfüm pontos mása. Ennek a kombinációnak az összeolvadása összetéveszthetetlen és illatos légkört teremt az égés teljes ideje alatt.

Az illat minden évszakra alkalmas és a legigényesebbeket is elvarázsolja. Inkább női illat, de a férfiak sem vetik meg.

OBSESSION VIOLET

Illatgyertya minőségi viasszal

  • Tanúsított természetes pálmaviasz, amely olyan ország pálmaültetvényéről származik, ahol a kormány nem támogatja az esőerdők kiirtását ültetvények építése céljából. Az általunk használt viasz RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenőrizhető, hogy a viaszt hogyan állították elő. Védjük a környezetet.
  • A viasz természetes, ezért égésekor nem kerülnek mérgező anyagok a levegőbe. Gyertyáink biztonságosak, fontos számunkra az Ön egészsége.
  • Allergiások és kisgyermekek számára is alkalmas a használatuk.
  • A pálmaviasz sűrűbb állagának köszönhetően körülbelül 50%-kal tovább ég, mint a paraffinviasz.
  • A gyertyán lévő kristályhatás egyedi, és soha nem ismétlődik meg ugyanaz a minta, ezért minden gyertyadarab eredeti.
  • Kiváló minőségű kemény viasz, amely nem deformálódik.

Designer gyertya parfümillattal Obsession Violet

a tér illatosítása gyertyával

a tér illatosítása gyertyával

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

Modern gyertya dizájn

Modern gyertya dizájn

Parfümös luxusgyertyák

Parfümös luxusgyertyák

vegán illatgyertyák

vegán illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

viasz természetes színe

viasz természetes színe

Obsession Violet illatgyertya

Használat:

Helyezze a gyertyát egy kellően hőálló felületre. Ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és könnyen gyúlékony tárgyak közelében. Mindig hagyja égni a gyertyát legalább addig, amíg a teljes felső réteg el nem olvad. Ez megakadályozza, hogy a viaszban nem kívánt mélyedés keletkezzen.

Minden egyes begyújtás előtt állítsa a kanócot kb. 0,5-1 cm hosszúra (vagy javasoljuk, hogy a legjobb hatás érdekében rövidítse le kb. 3-5 mm-re). 

Égési idő: akár 30 óra

Kanóc típusa: pamut

A kanócok száma: 1

Viasz típusa: hitelesített pálma viasz

Csomagolási térfogat: 250 ml

Viasz térfogata: 170 ml

Giovani® - illat specialista

A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani®-nál mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készítjük termékeinket, és az ő illataikból merítünk ihletet, vagy ezek alapján készítünk illatokat. 

A Giovani® parfümgyertyák a márka 1. évfordulója alkalmából készültek. Szokásunkhoz híven nagy gondot fordítottunk intenzitásukra és minőségükre.

Illatgyertya Giovani Obsession Violet

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illatgyertyák
##obsession-violet!100:
##obsession-violet!250:
##obsession-violet!500:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
PN Szerző | 23.5.2024
Remek friss illatot ad az egész szobának/lakásnak. Csak meg kell várni, amíg teljesen felolvad a felső réteg. Ajánlom🙂
5
JI Szerző | 21.5.2024
Virágos friss illat. Mindig meggyújtom, ha szeretném kicsit beillatosítani a lakást, így nem égetem le egyszerre és tovább élvezhetem🤭
5
JL Szerző | 2.4.2024
Nagyooon😊 szuper termék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: