Árukereső.hu

Parfümgyertya SWEETY BROWNIE

4 990 Ft
Raktáron (>5 db)

Egy édes cukrászda parfümgyertya formájában, a Mugler - Womanity parfüm által ihletett illat.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

A Giovani luxus parfümgyertyák erősen koncentrált illóolajokkal vannak feltöltve, hitelesített természetes pálmaviaszban, égéskor finom kristályos színmintákat alkotva. Ezek színe mindig az adott Giovani illat színéhez igazodik. A felhasznált parfümök a gyertya égésekor aktívan szétoszlanak, és egyedi illatokat bocsátanak ki a levegőbe.

Minden egyes gyertya a mosóparfümök illatának pontos másolata. Így a Giovani mosóparfümöket egyszerűen párosíthatja egy illatgyertyával. Varázsolja otthonába a luxust és a dizájnt egyaránt. Egy adott illathoz mindig kapcsolódik egy élmény, így a Giovani gyertyákkal családias és nyugodt légkörben tudja megélni a pillanatokat, amelyeket lehetetlen elfelejteni. Ajándékozzon Giovani parfümgyertyát szeretteinek vagy barátainak. Egy ilyen ajándék mindig örömet okoz, és felejthetetlen illatának köszönhetően soha nem okoz csalódást. 

A felhasznált növényi pálmaviaszt úgy tervezték, hogy rubinkristályokhoz hasonlítson. A gyertyán lévő kristályhatás exkluzív megjelenést kölcsönöz, így a belső tér dekoratív elemeként is használható. A gyertya fekete üvegben van, aranyszínű fémkupakkal lezárva. Arany 3D-s fém elemekkel ellátott luxusdobozba van csomagolva.

 

Giovani Sweety Brownie természetes illatú gyertya

Illattípus: édes

Az édes és finom illatok szerelmeseinek ez a változat egy "MUST HAVE", és nem hiányozhat otthonából.

Egy illat, amelyet egy jól ismert francia tervező dobott piacra, és amelynek neve a nőiességet, a Womanity-t ünnepli. Az illatgyertya ezen exkluzív változatában megpróbáltuk egy kissé finomított, a mi sajátosságainknak megfelelő változatát. Az összetevők hozzáadása és összjátéka egyediséget teremt, otthonod kényelméből ellazulhatsz és megnyílhat az elméd. A fő illat a mályvacukor, a marcipán és az ananász, amely már a gyertya meggyújtásakor megragadja a figyelmet. Ugye milyen csodásan hangzik már csak ez a három esszencia? Az illat szíve mézeskalácsfűszerrel, kókusszal, körtével és vaníliával érkezik. A narancs és az alma teszi teljessé az illat összetettségét és érzékiségét. Ezek meghosszabbítják a mámorító élvezetet, amely a Sweety Brownie illatgyertyának köszönhetően szétterjed a levegőben. Édes bomba első szaglásra. Édes és mámorító, mint minden sikeres nő. A gyertya meggyújtása után elméd megnyugszik, megnyílik és új lehetőségeket teremt. Töltsd fel az elemeidet, lazíts, élvezd...

A gyertya a márkánk által készített, a Womanity parfümök minőségére és egyediségére helyezte a hangsúlyt. De a mi specifikációinkkal kiegészítve egy parfüm- és illatszakértőkből álló csapat által. A gyertya illata a SWEETY BROWNIE mosóparfüm pontos mása.

Az őszi és téli hónapokra alkalmas, de megédesíti a tavaszt és nyarat is. A férfiak és a nők szaglószerveinek is tetszeni fog.

SWEETY BROWNIE

Illatgyertya minőségi viasszal

  • Tanúsított természetes pálmaviasz, amely olyan ország pálmaültetvényéről származik, ahol a kormány nem támogatja az esőerdők kiirtását ültetvények építése céljából. Az általunk használt viasz RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenőrizhető, hogy a viaszt hogyan állították elő. Védjük a környezetet.
  • A viasz természetes, ezért égésekor nem kerülnek mérgező anyagok a levegőbe. Gyertyáink biztonságosak, fontos számunkra az Ön egészsége.
  • Allergiások és kisgyermekek számára is alkalmas a használatuk.
  • A pálmaviasz sűrűbb állagának köszönhetően körülbelül 50%-kal tovább ég, mint a paraffinviasz.
  • A gyertyán lévő kristályhatás egyedi, és soha nem ismétlődik meg ugyanaz a minta, ezért minden gyertyadarab eredeti.
  • Kiváló minőségű kemény viasz, amely nem deformálódik.

Luxus illatgyertya Giovani Sweety Brownie

a tér illatosítása gyertyával

a tér illatosítása gyertyával

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

Modern gyertya dizájn

Modern gyertya dizájn

Parfümös luxusgyertyák

Parfümös luxusgyertyák

vegán illatgyertyák

vegán illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

viasz természetes színe

viasz természetes színe

Giovani Sweety Brownie illatgyertya

Használat:

Helyezze a gyertyát egy kellően hőálló felületre. Ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és könnyen gyúlékony tárgyak közelében. Mindig hagyja égni a gyertyát legalább addig, amíg a teljes felső réteg el nem olvad. Ez megakadályozza, hogy a viaszban nem kívánt mélyedés keletkezzen.

Minden egyes begyújtás előtt állítsa a kanócot kb. 0,5-1 cm hosszúra (vagy javasoljuk, hogy a legjobb hatás érdekében rövidítse le kb. 3-5 mm-re). 

Égési idő: akár 30 óra

Kanóc típusa: pamut

A kanócok száma: 1

Viasz típusa: hitelesített pálma viasz

Csomagolási térfogat: 250 ml

Viasz térfogata: 170 ml

Giovani® - illat specialista

A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani®-nál mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készítjük termékeinket, és az ő illataikból merítünk ihletet, vagy ezek alapján készítünk illatokat. 

A Giovani® parfümgyertyák a márka 1. évfordulója alkalmából készültek. Szokásunkhoz híven nagy gondot fordítottunk intenzitásukra és minőségükre.

Illatgyertya Sweety Brownie

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illatgyertyák
##sweety-brownie!100:
##sweety-brownie!250:
##sweety-brownie!500:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ME Szerző | 3.4.2024
Nagyon jó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: