SWEETY BROWNIE

Édes Odmerka-zadarmo
3 590 Ft 6 790 Ft 9 990 Ft 3 590 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Mugler Womanity parfüm által inspirált édes illat. Cukros összetevők, mályvacukor, marcipán és kókusz.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

Egy új, innovatív Sweety Brownie mosóparfüm a Giovani-tól. Az illat kifejlesztésekor nagy gondot fordítottunk arra, hogy a legédesebb illatkínálatunkat képviselje. Nagyon sokáig válogattuk az összetevőket, és végül Mugler Womanity parfüm inspirált bennünket, amely régóta a márka legkelendőbb parfümje. Kicsit finomítottunk az összetevőkön, és valami igazán különlegeset alkottunk. Az a különleges ebben a parfümben, hogy mindenki másképp érzi, még attól függően is, hogy mikor szagolja meg.

És természetesen, ahogy a márkánknál az  már megszokott, ezzel az illattal is megőriztük a piacon kapható legmagasabb minőségű mosóparfümök színvonalát.

Örömmel áll majd neki a mosásnak. Élvezze a nőiesség illatának édes jegyeit az összes ágyneműjén, törölközőjén vagy akár sportruházatán. Az első szippantás után az ananász, a körte, a narancs és az alma gyümölcsös aromáinak összjátéka fogadja. Az illat középpontjában a mályvacukor különlegesen édes jegyei, az érzéki marcipán krémes érintésével megnyerik a figyelmét. A mézeskalács fűszerek kiemelik a parfümben található összes összetevő intenzitását és egyediségét. Végül az illat lehetővé teszi a kókusz és a vanília kivételes és egymást kiegészítő kombinációját. 

a Giovani SWEETY BROWNIE mosó parfüm összetétele

Illattípus: édes

 

Használat: Töltsön 5 ml koncentrátumot az öblítőrekeszbe. Ez a mennyisége egy adagot jelent, ami 4 kg ruhához elegendő. A koncentrátumot nem kell hígítani. Az adagoláshoz használhatja a Giovani flakonok kupakját is, ami 5 ml mennyiségnek felel meg. Elég tehát kis mennyiséget használni és ruhái tökéletesen illatosak lesznek!

 

A mosóparfümöket ne öntse közvetlenül a mosógépdobba, sem szárítógépbe. Egyenesen az öblítőrekeszben való használatra alkalmasak. Nem kell amiatt aggódnia, hogy a szárítóban való szárítást követően a ruha veszítene az illatából. A Giovani parfümök ellenállnak a külső hatásoknak és tartósak. A kimosott ruha a szárítógép használatát követően is illatos lesz. A mosóolajok ideális tárolási hőmérséklete megközelítőleg 15-25 Celsius-fok. 

 

Luxusmárka parfümje által inspirált Egy édes kedvenc Ez nem egy közönséges öblítő A Giovani a száritóba is kiváló

Luxusmárka parfümje által inspirált

Egy 2010-ben készült parfümből merítettünk ihletet, amely olyan fogalmakat ötvöz, mint a nőiesség, a nagyváros és az emberek.

Egy édes kedvenc

Ön szereti a mályvacukrot? Mit szólna a marcipánhoz parfümben? Igen, az innovatív Sweety Brownie illatunk ezt is tartalmazza.

Ez nem egy közönséges öblítő

A Giovani mosóparfümök a legillatosabb és legtartósabb helyettesítői az öblítőnek . Mosás után a ruhái valóban illatoznak.

A Giovani a száritóba is kiváló

A ruhák a szárítóban való szárítás után is nagyszerű illatúak lesznek. A Giovani parfümöknek köszönhetően a ruhák nem veszítik el a mosás során szerzett illatukat.

használati útmutató sweety brownie édes parfüm

SWEETY BROWNIE

édes mosóparfüm illat giovani sweety brownie

A Giovani egy exkluzív és luxus márka a mosóparfümök terén. A
magas minőségükre szintén nagy gondot fordítottunk. Az illatok kifejlesztésekor fontos volt számunkra, hogy elérjük az erős
intenzitást és tartósságot, hogy a Giovani, mint a legmagasabb minőségű mosóparfüm márka jelen lehessen a piacon.


Nagy előnyük, hogy nem tömítik el a mosógépet, nem hagynak foltot a ruhákon. Egyes összetevőknek köszönhetően az olajok gondoskodnak a ruhák színéről is. Vegánok, nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, parabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező maradványokat, mikroműanyagokat vagy nanoplasztokat.
Fényűző dizánja növeli a Giovani márka egyediségét. Büszkék lehetünk a 24 órán belüli kiszállításra és a gyors ügyfélszolgálatra is.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosóparfümök
##sviecka-sweety-brownie:
##alternativnyaplikator:
5
7x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
3
VG Szerző | 15.1.2024
Jó, de nekem egy kicsit túl édes.
5
BA Szerző | 4.1.2024
Iszonyat szuper illata van. Törölközőkkel teszteltem, s komolyan mondom, már több mint 3 hete mostam ki a hajtörlésre használt törölközömet, s még mindig szuper illat csapja meg az orromat, mikor használom. Kíváncsiságom miatt nem mostam újra. Nálam 100%ban bizonyított 🥰🥰🥰 Még fogok venni, más illatot is.
5
NB Szerző | 22.11.2023
Sajnos a régi illatot nem ismerem, de ezért az új illatért odáig vagyok.
5
HN Szerző | 6.8.2023
Jaj, nagyon kíváncsian vártam az őszi-téli, beburkolòzòs, édes brownie-s illatot, hogy vajon milyen lesz, de örülök, hogy van lehetőség a mintákkal ismerkedni, ìgy szuper, hogy az ember nem tud melléfogni egy làtatlanban, intuitìv rendeléssel nagyban :) Hangsúlyozom, hogy semmi baj a minőséggel, ugyan olyan tartós (jelen esetben kicsit ez sajnos nekem), mint a márka többi illata, ìgy a pontozásom kizárólag szubjektìven az illatnak szòl, nem magának az öblìtő minőségének! Ez az, ami nekem sajnos egy hatalmas NEM! Émelyìtően édeskés, számomra kicsit kellemetlenül gejlbe hajló, de én a black opium parfümöt sem szeretem. Csak a sweety brownie elnevezés miatt vártam mégis, hàtha esetleg ebben a formában mégis meggyőz, de nem. Őszintén, mindentől elvonatkoztatva, nekem egy sima, tùl tolt bodza szörp jellegű illat (a bodzàt sem szeretem). De nem baj, aki szereti, annak nagyon is szuper, hiszen ugyan ùgy tartós, összességében fenntartom, hogy ha öblìtő/mosòparfüm, akkor a Giovani a top és klassz, hogy bőven van választék, ìgy mindenki talál kedvence(ke)t :)
5
VG Szerző | 21.5.2023
Tökéletes. Az egész családnak tetszik.
4
K Szerző | 21.5.2023
Az illat nem lesz a kedvencem, de a tartóssága kiválló.
4
SM Szerző | 6.5.2023
Lehetne intenzívebb az illata..
4
SP Szerző | 30.4.2023
Lehetne kicsit intenzívebb az illata.
4
AT Szerző | 29.4.2023
Kedves Giovani! Sajnos nem tetszett az illat. A minta amit mellé küldtek az nagyon tetszett. legközelebb azt rendelem.
5
SK Szerző | 28.4.2023
Tökéletes , köszönöm
5
KD Szerző | 28.4.2023
Nagyon jó illata van és szuper tartós! 😍😍😍
5
AO Szerző | 22.4.2023
Super

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: