Árukereső.hu

FRESH COTTON

Odmerka-zadarmo FRISS-PÚDERES ÚJDONSÁG
3 590 Ft 6 790 Ft 9 990 Ft 3 590 Ft-tól
ELFOGYOTT (várható új készlet: 08.15. - 08.25.) ELFOGYOTT (várható új készlet: 08.15. - 08.25.) ELFOGYOTT (várható új készlet: 08.15. - 08.25.) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A frissen mosott ruhanemű üde és púderes illata, amely puhaságot és tisztaságot kölcsönöz.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

Mikor lesz kapható ennek az új illatnak a mintája?

A Fresh Cotton illat minták leghamarabb 2024.8.15.-én lesznek kaphatóak. Nem garantáljuk, hogy addigra mindhárom kivitelben még kapható lesz, mivel nagy sikere van amióta a piacra vezettük. Miután új illataink elfogynak, 2024.8.15.-től lesznek újra elérhetőek.

Az illat leírása

Egy mosóparfüm rendkívül kívánatos változatát alkottuk meg Önöknek. Illata a frissen mosott ruhák illataként írható le. Könnyű illat, púderes - friss jegyekkel, amely ágyneműk vagy kisgyermekek ruháinak mosásához alkalmas inkább.

A Giovani Fresh Cotton mosóolaj illatesszenciái sajátos karakterrel rendelkeznek. Az édes-friss gyöngyvirág a tavasz érzését hozza el otthonába. Az ibolya tiszta és friss illatot kölcsönöz a ruháinak. Az elegáns jázmin a rózsával együtt luxusos és kifinomult érintéssel varázsolja el Önt. Az illat szíve meleg tonkababbal és édes marcipánnal gazdagodik. A krémes vanília, a pézsma és az egzotikus labdanum teszi teljessé az illatot.

Parfüm mosáshoz Giovani FRESH COTTON

Giovani Fresh Cotton olajos öblítő

 

Illattípus: friss, púderes

Ez az illat gyermekek ruháira is alkalmas.

 

Használat: Töltsön 5 ml koncentrátumot az öblítőrekeszbe. Ez a mennyisége egy adagot jelent, ami 4 kg ruhához elegendő. A koncentrátumot nem kell hígítani. Az adagoláshoz használhatja a Giovani® flakonok kupakját is, ami 5 ml mennyiségnek felel meg. Elég tehát kis mennyiséget használni és ruhái tökéletesen illatosak lesznek!

 

A mosóparfümöket ne öntse közvetlenül a mosógépdobba, sem szárítógépbe. Egyenesen az öblítőrekeszben való használatra alkalmasak. Nem kell amiatt aggódnia, hogy a szárítóban való szárítást követően a ruha veszítene az illatából. A Giovani® parfümök ellenállnak a külső hatásoknak és tartósak. A kimosott ruha a szárítógép használatát követően is illatos lesz. A mosóolajok ideális tárolási hőmérséklete megközelítőleg 15-25 Celsius-fok. 

 

A FRISSEN MOSOTT RUHA ILLATA KÖNNYŰ, MINT EGY TOLLPIHE ÜDE ÉS PÚDERES AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

A FRISSEN MOSOTT RUHA ILLATA

Meghallgattuk kérésüket és létrehoztunk egy olyan mosóparfümöt, amely a frissen mosott ruhák finom, púderes illatát árasztja.

KÖNNYŰ, MINT EGY TOLLPIHE

Egy toll a kék háttérben a Fresh Cotton finomságát és frissességét tükrözi.

ÜDE ÉS PÚDERES

A finom esszenciák a tisztaság és a kényelem érzetét keltik, és a napon szárított ruhaneműre emlékeztetnek. A mosóolaj ideális azok számára, akik a visszafogott illatokat kedvelik.

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Ez az illat még a legérzékenyebb orrot sem fogja megterhelni. A Fresh Cotton az egész családot, beleértve a gyerekeket is elkápráztatja.

A legillatosabb öblítő Giovani Fresh Cotton

FRESH COTTON

Giovani öblítő a frissen mosott ruhák illatával

A Giovani® egy exkluzív és luxus márka a mosóparfümök terén. A
magas minőségükre szintén nagy gondot fordítottunk. Az illatok kifejlesztésekor fontos volt számunkra, hogy elérjük az erős
intenzitást és tartósságot, hogy a Giovani®, mint a legmagasabb minőségű mosóparfüm márka jelen lehessen a piacon.


Nagy előnyük, hogy nem tömítik el a mosógépet, nem hagynak foltot a ruhákon. Egyes összetevőknek köszönhetően az olajok gondoskodnak a ruhák színéről is. Vegánok, nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, parabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező maradványokat, mikroműanyagokat vagy nanoplasztokat.
Fényűző dizánja növeli a Giovani® márka egyediségét. Büszkék lehetünk a 24 órán belüli kiszállításra és a gyors ügyfélszolgálatra is.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosóparfümök
##alternativnyaplikator:
##sviecka-passion-blue:
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
PA Szerző | 28.6.2024
Nagyon finom puderes baba illat! Hasonlit a coccolino sensitiv almond illatara, viszont ez intenzivebb es tovabb tart! Kedvenc illat lett ez is! 🥰
5
KM Szerző | 26.6.2024
Nagyon szuper termékek
5
IF Szerző | 24.6.2024
Imádom!Isteni illata van!❤
5
GG Szerző | 21.6.2024
A termékleirás megfelel a valóságnak .A kimosott ruhák friss púderes illatot öntenek ki magukból.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: