Árukereső.hu

ITALIANO

Édes Odmerka-zadarmo ÚJDONSÁG
3 590 Ft 6 790 Ft 9 990 Ft 3 590 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A keserűmandula, rózsa, jázmin, karamell és aszalt sárgabarack egyedülálló keveréke, amely egy fényűző olasz parfümre emlékeztet.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

Mikor lesz kapható ennek az új illatnak a mintája?

Az Italiano illat minták leghamarabb 2024.8.15.-én lesznek kaphatóak. Nem garantáljuk, hogy addigra mindhárom kivitelben még kapható lesz, mivel nagy sikere van amióta a piacra vezettük. Miután új illataink elfogynak, 2024.10.15.-től lesznek újra elérhetőek.

Az illat leírása

Parfüm mosáshoz Giovani Italiano

A Giovani® Italiano mosóparfüm olyan, mint egy séta a napsütötte sétányon. A virágzó narancsfák és a frissen sült sütemények illata.

A keserű mandula, mint a napsütötte Olaszország, édes és finom mélységet ad. A rózsa, a virágok királynője, finom és elegáns jegyekkel ébreszt romantikát és érzékiséget. A gyümölcsös frissességet és sugárzó energiát az aszalt sárgabarack hozza ebbe az illatba. A vanília, a kókusz, a karamell és a marcipán meleg, trópusi paradicsomra emlékeztető hangulatot idéz. A jázmin mámorító illata egzotikus vonzerőt kölcsönöz a mosóparfümnek. A marcipán és a pézsma teszi teljessé ezt a fényűző kompozíciót.

Az esszenciák ellenállhatatlan kombinációja felébreszti a Földközi-tengeren töltött forró nyári napok emlékét. A mosás után pedig puha és luxusillatú lesz. Hunyja be a szemét, és élvezze otthonában a napsütötte Olaszország illatát!

Az Olasz Parfümök Hagyományai

Olaszországnak gazdag és dicsőséges történelme van a klasszikus testparfümök gyártásában, amely egészen az ókorig nyúlik vissza. Már a rómaiak is használtak illatszereket otthonaik és testük illatosítására. A középkorban Itália, és különösen Firenze a parfümgyártás központjává vált, köszönhetően stratégiai fekvésének a Kelet és Nyugat közötti kereskedelmi útvonalakon. A város híres lett virágillatáról, például a firenzei vízről. Ebben az időszakban az olasz parfümkészítők tökéletesítették a virágokból és növényekből származó esszenciák kivonásának technikáját, és új módszereket dolgoztak ki az illatok keverésére és kombinálására.

A 18. századra Olaszországban már számos híres parfümkészítő működött, köztük Giovanni Maria Farina, aki feltalálta az Eau de Cologne-t, amely megerősítette Olaszország hírnevét, mint a parfümgyártás vezető országát.

Olaszország még ma is számos neves parfümkészítőnek és parfümériának ad otthont. A minőség, a kreativitás és a hagyományok iránti szenvedély jellemzi őket. Hol máshol születhetnének mosóparfümök, ha nem Olaszországban? A mosóolajos parfümök szülőföldjének tiszteletére hoztuk létre az illatot, amelynek a találó Italiano nevet adtuk.

Mosóparfüm Giovani Italiano

 

Italiano mosóparfüm

Illattípus: édes

 

Használat: Töltsön 5 ml koncentrátumot az öblítőrekeszbe. Ez a mennyisége egy adagot jelent, ami 4 kg ruhához elegendő. A koncentrátumot nem kell hígítani. Az adagoláshoz használhatja a Giovani® flakonok kupakját is, ami 5 ml mennyiségnek felel meg. Elég tehát kis mennyiséget használni és ruhái tökéletesen illatosak lesznek!

 

A mosóparfümöket ne öntse közvetlenül a mosógépdobba, sem szárítógépbe. Egyenesen az öblítőrekeszben való használatra alkalmasak. Nem kell amiatt aggódnia, hogy a szárítóban való szárítást követően a ruha veszítene az illatából. A Giovani® parfümök ellenállnak a külső hatásoknak és tartósak. A kimosott ruha a szárítógép használatát követően is illatos lesz. A mosóolajok ideális tárolási hőmérséklete megközelítőleg 15-25 Celsius-fok. 

 

LA DOLCE VITA KÉZMŰVESSÉG EGY CSEPPBEN LUXUS ÉLMÉNY ÍNYENC KARAKTER

LA DOLCE VITA

Az Italiano az olasz életstílus esszenciáját testesíti meg - érzékiség, szenvedély és életöröm.

KÉZMŰVESSÉG EGY CSEPPBEN

Olaszország zászlaja a csomagoláson szimbolizálja ennek a lenyűgöző országnak az inspirációját és a parfümkészítés gazdag hagyományait.

LUXUS ÉLMÉNY

Mosás után a ruhája olyan illatú lesz, mint egy luxus olasz parfüm.

ÍNYENC KARAKTER

Édes, virágos és ínycsiklandó jegyek egyedülálló harmóniában egyesülnek. Az Italiano mosóparfüm ezért lesz a kedvenc illata.

Parfüm mosáshoz Italiano

ITALIANO

Mosodai parfüm Italiano

A Giovani® egy exkluzív és luxus márka a mosóparfümök terén. A
magas minőségükre szintén nagy gondot fordítottunk. Az illatok kifejlesztésekor fontos volt számunkra, hogy elérjük az erős
intenzitást és tartósságot, hogy a Giovani®, mint a legmagasabb minőségű mosóparfüm márka jelen lehessen a piacon.


Nagy előnyük, hogy nem tömítik el a mosógépet, nem hagynak foltot a ruhákon. Egyes összetevőknek köszönhetően az olajok gondoskodnak a ruhák színéről is. Vegánok, nem tartalmaznak dioxánt, SVHC-t, parabéneket, PBT/vPvB anyagokat, nehézfémeket, szennyező maradványokat, mikroműanyagokat vagy nanoplasztokat.
Fényűző dizánja növeli a Giovani® márka egyediségét. Büszkék lehetünk a 24 órán belüli kiszállításra és a gyors ügyfélszolgálatra is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosóparfümök
##alternativnyaplikator:
##sviecka-luxury-black:
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
N Szerző | 10.7.2024
Intenzív mandula érezhető leginkább a flakonban, azonban mosás után megváltozik és finom naptejes, könnyed illattá változik. Napsütötte Toscana!🥰
5
PT Szerző | 9.7.2024
Nagyon elégedett vagyok
5
É Szerző | 4.7.2024
Isteni ez az illat! Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon finom! Bajban vagyok, mert így már 3 illat van, ami közül egyszerűen nem tudok dönteni... Tavasszal hajóúton voltunk, olasz hajó volt, és ugyanez az illat volt ott is mindenhol... :)
5
A Szerző | 20.6.2024
Bővült a kedvenceim listája. Ez fantasztikus illat! 😍

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: