Árukereső.hu

Parfümgyertya RED CASHMERE

Limitált kiadás
5 390 Ft
Raktáron (>5 db)

Fenomenális édes illat, melyet a Paco Rabanne női parfüm ihletett. A vattacukor, a cseresznye és a szantálfa édes és fűszeres gyümölcsös kombinációja.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

A Giovani luxus parfümgyertyák erősen koncentrált illóolajokkal vannak feltöltve, hitelesített természetes pálmaviaszban, égéskor finom kristályos színmintákat alkotva. Ezek színe mindig az adott Giovani illat színéhez igazodik. A felhasznált parfümök a gyertya égésekor aktívan szétoszlanak, és egyedi illatokat bocsátanak ki a levegőbe.

Minden egyes gyertya a mosóparfümök illatának pontos másolata. Így a Giovani mosóparfümöket egyszerűen párosíthatja egy illatgyertyával. Varázsolja otthonába a luxust és a dizájnt egyaránt. Egy adott illathoz mindig kapcsolódik egy élmény, így a Giovani gyertyákkal családias és nyugodt légkörben tudja megélni a pillanatokat, amelyeket lehetetlen elfelejteni. Ajándékozzon Giovani parfümgyertyát szeretteinek vagy barátainak. Egy ilyen ajándék mindig örömet okoz, és felejthetetlen illatának köszönhetően soha nem okoz csalódást. 

A felhasznált növényi pálmaviaszt úgy tervezték, hogy rubinkristályokhoz hasonlítson. A gyertyán lévő kristályhatás exkluzív megjelenést kölcsönöz, így a belső tér dekoratív elemeként is használható. A gyertya fekete üvegben van, aranyszínű fémkupakkal lezárva. Arany 3D-s fém elemekkel ellátott luxusdobozba van csomagolva.

 

Luxus illatgyertya Red Cashmere

Illattípus: édes, enyhén fűszeres, gyümölcsös

Egy gyémánt a gyertyák között. Ha a tökéletességet, a luxust és az egyediséget materializálnánk, akkor ennek a gyertyának az illata lenne az. Ezzel a gyertyával megpróbáltuk a Paco Rabanne parfümök mesterművét elhozni az Ön otthonába. Az illat élén a vattacukor, a cseresznye, az eper és a málna áll. Egy olyan kombináció, amely elrepít egy édes gyümölcsös kertbe. Az illat szíve az ibolya, a gyöngyvirág és a jázmin. Az alapot szantálfa, tonkabab, vanília és föld tónusok alkotják. Ezek teszik teljessé a felhasznált összetevők összetettségét és összjátékát. A gyertya illatjegyei fokozatosan keverednek és égés közben minden érzékszervét felébresztik. Ajándékozzon élményt, ne csak magát az illatot.

A gyertyát a mi márkánk készítette a minőségre és az egyediségre helyezve a hangsúlyt. A felhasznált illat a RED CASHMERE mosóparfüm pontos mása. Kényeztesse magát és változtassa otthonát a béke és a pihenés oázisává.

A fából készült kanócnak köszönhetően, amellyel csak a limitált kiadású gyertyáink rendelkeznek, a pihenés pillanataiban a fa halk, pattogó lágy hangjait is élvezheti.

Kivételes, ezért minden évszakban alkalmas. Hölgyek és urak egyaránt imádni fogják.

RED CASHMERE

Illatgyertya minőségi viasszal

  • Tanúsított természetes pálmaviasz, amely olyan ország pálmaültetvényéről származik, ahol a kormány nem támogatja az esőerdők kiirtását ültetvények építése céljából. Az általunk használt viasz RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenőrizhető, hogy a viaszt hogyan állították elő. Védjük a környezetet.
  • A viasz természetes, ezért égésekor nem kerülnek mérgező anyagok a levegőbe. Gyertyáink biztonságosak, fontos számunkra az Ön egészsége.
  • Allergiások és kisgyermekek számára is alkalmas a használatuk.
  • A pálmaviasz sűrűbb állagának köszönhetően körülbelül 50%-kal tovább ég, mint a paraffinviasz.
  • A gyertyán lévő kristályhatás egyedi, és soha nem ismétlődik meg ugyanaz a minta, ezért minden gyertyadarab eredeti.
  • Kiváló minőségű kemény viasz, amely nem deformálódik.

Giovani Red Cashmere dekoratív illatgyertya

a tér illatosítása gyertyával

a tér illatosítása gyertyával

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

a világ parfümjei által ihletett illatgyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

mosóparfümmel párosítható gyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

bejegyzett márkás illatgyertyák

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

illatgyertyák a legmagasabb minőségben

Modern gyertya dizájn

Modern gyertya dizájn

Parfümös luxusgyertyák

Parfümös luxusgyertyák

vegán illatgyertyák

vegán illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

állatokon nem tesztelt illatgyertyák

viasz természetes színe

viasz természetes színe

Designer illatgyertya a lakásba Giovani Red Cashmere

Használat:

Helyezze a gyertyát egy kellően hőálló felületre. Ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és könnyen gyúlékony tárgyak közelében. Mindig hagyja égni a gyertyát legalább addig, amíg a teljes felső réteg el nem olvad. Ez megakadályozza, hogy a viaszban nem kívánt mélyedés keletkezzen.

Minden egyes begyújtás előtt állítsa a kanócot kb. 0,5-1 cm hosszúra (vagy javasoljuk, hogy a legjobb hatás érdekében rövidítse le kb. 3-5 mm-re). 

Égési idő: akár 30 óra

Kanóc típusa: fa

A kanócok száma: 1

Viasz típusa: hitelesített pálma viasz

Csomagolási térfogat: 250 ml

Viasz térfogata: 170 ml

Giovani® - illat specialista

A Giovani® egy exkluzív márka, amely az illatokra összpontosít és azokra specializálódik. A Giovani®-nál mindig a világ legjobb parfümmárkáinak illatai alapján készítjük termékeinket, és az ő illataikból merítünk ihletet, vagy ezek alapján készítünk illatokat. 

A Giovani® parfümgyertyák a márka 1. évfordulója alkalmából készültek. Szokásunkhoz híven nagy gondot fordítottunk intenzitásukra és minőségükre.

Illatgyertya Giovani Red Cashmere

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illatgyertyák
##red-cashmere!100:
##red-cashmere!250:
##red-cashmere!500:
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KA Szerző | 24.5.2024
Tetszik, elégedett vagyok.
5
V Szerző | 21.5.2024
Ajándékba kaptam, mivel a mosóparfümöt is a Red Cashmeret használom😁 és ugyanolyan elégedett vagyok a gyertyával is, szuper illata van😊
5
FA Szerző | 2.4.2024
Ugyan olyan szép az illata, mint a mosóparfümnek. Csodálatosak ezek a Giovani termékek🥰
5
HA Szerző | 21.3.2024
A mosóparfümöt is a Cashmeret használom, gondoltam kipróbálom a gyertyát is, bizony nem csalódtam benne👌

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: