Árukereső.hu

Gyapjúgolyók szárítógépbe

6 190 Ft
Raktáron (>5 db)

Kézzel készített, 100%-ban természetes, szlovák farmokról származó juhgyapjúból. A legmagasabb minőség a piacon.

Részletes információ

PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
PARFÜMVILÁGMÁRKÁK ÁLTAL IHLETETT ILLATOK
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
ILLATOS ÖBLÍTŐPÓTLÓ
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT
NEM TARTALMAZNAK BŐRT KÁROSÍTÓ ADALÉKOKAT

Termék részletes leírása

A Giovani® gyapjú szárítógolyóit elsősorban a kimosott ruhák szárításának felgyorsítására, illetve puhítására használják,vagy például a ruhák illatosítására néhány csepp mosóparfümöt csepegtetve rájuk. A golyók mechanikusan rétegzik a szennyest, és így javítják a szárítóban a levegő keringését, valamint csökkentik a szárítási időt. Ennél jobb minőségű terméket nem talál a piacon, köszönhetően annak, hogy a szárítógolyóink szlovákiai gazdaságokból származó válogatott juhgyapjúból kézzel készülnek, és nem tartalmaznak más anyagokat, csak tiszta juhgyapjút. A klasszikus textil vagy mesterséges szárítógolyók vegyszereket tartalmaznak. A mi 100% gyapjú golyóink nem tartalmaznak vegyszereket, természetes módon puhítják a ruhákat. Olvassa el az alábbiakban ennek a kivételes, Szlovákiában készült terméknek az összes előnyeit.

 

 • csökkenti a szennyes statikus feltöltődését és gyűrődését
 • csökkenti a szárítási időt, és ezáltal akár 30% energiát takarít meg
 • segít eltávolítani a háziállatok szőrét és a szöszöket a szennyesből
 • megkönnyíti a vasalást
 • a gyapjú antibakteriális és gombaölő hatású
 • a szárítás során természetes módon puhít, ezért textilpuhítóként működik
 • felszívja a nedvességet a ruhákból
 • a gyapjú anyagnak köszönhetően kevésbe zajos a szárítási folyamat
 • bármilyen színű szennyeshez használható
 • újrafelhasználható, gyakorlatilag egész életen át használható (hivatalosan azt állítják, hogy akár 1500 szárítási ciklusig is kitartanak)
 • számos környezeti előny
 • érzékeny bőrűek és kisgyermekek számára is ajánlott
 • nem penészednek, így a szárítás között a szárítódobban is hagyhatók
 • kézzel készített
 • teljes mértékben komposztálható
 • ha szlovák golyókat vásárol a szárítóba a különféle mesterséges vagy új-zélandi golyók helyett, azzal a szlovák és az európai mezőgazdaságot támogatja.

 

Golyók szárítógépbe

 

Használat:

Helyezze a gyapjúgolyókat a szárítógépbe a frissen mosott ruhával együtt, és kapcsolja be a kívánt programot. A program végeztével vegye ki a gyapjúgolyókat, és hagyja őket spontán megszáradni. Használat után a szárítógépben hagyhatja őket nyitott ajtónál.
Minél több gyapjúgolyót tesz a szárítógépbe, annál gyorsabban szárad a szennyes. Ideális esetben 2-6 gyapjúgolyó használata ajánlott szárításkor. A Giovani® gyapjúgolyók kiváló minőségüknek és valódi, 100%-os juhgyapjúból készült összetételüknek köszönhetően a szárítási hatékonyságot még kevesebb golyó használata esetén is maximálisra növelik.
Többször is felhasználhatók. Hivatalosan akár 1500 szárítási ciklust is kibírnak. (Nem hivatalosan egy életen át tartanak. Ez is előny, ha egy ilyen termék valódi, válogatott minőségű juhgyapjúból áll).
Nincs szárítógépe? Semmi gond. A Giovani® szárítógolyók az önében is megtalálják majd a számításukat. Mosás után tegye őket egy időre a kimosott ruhák mellé. A golyók hatékonyan felszívják a nedvességet, még akkor is, amikor a fehérnemű "várakozik" a teregetésre.

 

100% JUHGYAPJÚ

 

TIPP: A szárító bekapcsolása előtt csepegtessen néhány csepp Giovani® mosóparfümöt a gyapjúgolyóra. A ruhák így még intenzívebben illatoznak majd.

Hagyja, hogy a parfüm átjárja a golyókat, mielőtt a szárítóba helyezi őket. Maguk a Giovani® mosóparfümök olyan intenzívek, hogy kibírják a szárítóban való szárítást, és a ruhanemű nem veszíti el az illatát. De ha mégis szeretné még intenzívebbé tenni, vagy ha egyáltalán nem használ parfümöt mosáskor, akkor a gyapjúgolyókkal használhatja együtt a szárítóban. Tehát semmit sem veszíthet. A ruha illatos és puha lesz, hiszen a golyók az öblítőt is helyettesítik.

Egy színes és egy tiszta fehér golyót kap. Ha konkrét színt szeretne a golyókból, kérjük írja meg a rendelési megjegyzésben. A szárítógolyókra csepegtetett parfümöt az egyes darabokon felváltva is használhatja. Az illatok azonban ezzel a folyamattal kissé összekeveredhetnek, így nem biztos, hogy tökéletesen egyedi illattal fog rendelkezni a ruhanemű.

Giovani gyapjúgolyók szárítógépbe

 

Gyapjúgolyók szárítógépbe

 

Összetevők: 100% természetes, fehérítetlen szlovák juhgyapjú (vegyszerek, töltőanyagok és szintetikus anyagok nélkül).

A csomag tartalma: 2 db gyapjú szárítógolyó (színes és fehér)

Súly: 40 g (+-2 gramm)

Ápolás:
Ha a golyók felületén apró szöszök képződnek, távolítsa el őket ollóval vagy szöszeltávolítóval. A Giovani® golyókon nincs olyan nagy mértékben szösz, mint a közönséges és/vagy rosszabb minőségű szárítógolyókon. 

GYÁRTÁSI FOLYAMAT

A golyók kézzel, nedves nemezelési módszerrel készülnek (a gyapjú feldolgozása meleg vízzel és szappannal).

A termék előállításának folyamatát a következő sorokban maga a gyártó magyarázza el egy szlovákiai gazdaságból: "A Giovani® szárítógolyókat kézzel készítjük hazai juhgyapjúból. Előállításuk első fontos lépése a juhok nyírása, amely során ügyelni kell arra, hogy a jó minőségű és a kevéssé szennyezett gyapjút azonnal szétválasszuk. A nyírt gyapjút ezután kézzel, meleg vízben mossuk, hogy eltávolítsuk az oldható szennyeződéseket és a lanolint. A megmosott gyapjút ezután több napon át a napon, rögzített rostákon szárítják. A durva szennyeződéseket és a szennyezett, feldolgozatlan gyapjút a magaságyásokban vagy a komposztban használják fel. Ha csak kis mennyiségű fésült gyapjúra van szükségünk, kézi dobfésűt használunk. Nagyobb mennyiségű gyapjú esetében már nagy gépi fésülőgépeket használunk a Zólyomi Roziak farmon vagy a Krupina melletti gyapjúmanufaktúrában. Itt a gyapjúmaradványokból gyapjúpelletet állítanak elő, amelyet trágyaként használunk az ágyásokban. A fésülés során úgynevezett kártolt gyapjú keletkezik, amelyet kézzel sodornak 40 grammos golyóvá. A gyapjúgombolyagot először nemezelőtűvel egyenletesre formázzák, majd szappanos vízben kötik. Szárítás után a golyót a kívánt formára kell formázni, és a száraz fű és a fekete gyapjú maradványait el kell távolítani. Most a golyó végre készen áll a ruhaszárítóban töltött, gyakorlatilag végtelen életre."

 

TOP termék a szárítógolyók piacán Kvalitné loptičky do sušičky

TOP termék a szárítógolyók piacán

Egy újabb termék a Giovani® termékcsaládból, amelyről elmondható, hogy a legjobb a piacon. Ennél jobb minőségű terméket ebből a típusból gyakorlatilag lehetetlen találni a piacon. A Giovani szárítógolyók kézzel készülnek egy szlovákiai farmról származó, minőségi, válogatott juhgyapjúból, és csakis tiszta juhgyapjút tartalmaznak.

Minőség, amely magasabb árcédulát érdemelne

A piacon olcsóbb szárítógolyókat is találhat. De ezek messze nem hasonlíthatók a Giovani® szárítógolyókhoz. Ebben az esetben a minőségért érdemes többet fizetni. Összehasonlíthatatlanul tovább tartanak, és hatékonyabbak önmagukban és a Giovani mosóparfümökkel együtt.

Golyók szárítógépbe

ÖKOHATÁS

 • a golyók 100%-ban Közép-Szlovákiában termelt és feldolgozott juhgyapjúból készülnek
 • a gyapjú helyi előállítása minimalizálja a világ más részeiről történő szállításához szükséges károsanyag-kibocsátást
 • a kis gazdaságokban folytatott extenzív juhtenyésztés biztosítja a ritka élőhelyek fennmaradását
 • a helyi gazdaságokból származó juhgyapjú értékesítése növeli a gazdák pénzügyi önellátását
 • a feldolgozott gyapjúból származó hulladékból pellet készül, amely a helyi kertészek számára biotrágyaként szolgál
 • a juhgyapjú komposztálható
 • a termék megfelel a ZeroWaste termékkritériumoknak
 • a termék gyakorlatilag korlátlan élettartammal rendelkezik (akár 1500 szárítás)

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Golyók szárítógépbe
##metallic-green!250:
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TM Szerző | 3.6.2024
Szintén egy fantasztikus termék a Giovanitól👌
5
KZ Szerző | 27.5.2024
Nehéz elkapni épp mikor van, mert elfelejtem figyelni és már nincs🙉😄 de kaptam egy jó tanácsot, hogy kérjem a nyomkövető kutyusnál a figyelmeztetést az emailcímemre, ha raktáron lesz. Ha másnál is fenn áll ez a probléma, ajánlom a kutyussal megoldani😊
5
RS Szerző | 23.5.2024
Nagyon jó, két csomagot rendeltem😁 de szagosítónak is használható, ha rácsöpögtetem a mosóparfümöt, szépen lehet érezni😊
5
SM Szerző | 2.4.2024
Fantasztikus, szintén gazdaságos, akár a mosóparfümök. Figyelni kell, mikor elérhető, mivel gyorsan elfogy.
5
MV Szerző | 25.3.2024
Végre sikerült megrendelnem🤭sokszor lemaradtam róla, mert gondoltam van időm, de hirtelen már nem volt raktáron, szóval azonnal lecsaptam rá, amint újra volt. Megérte, nagyon szuper!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: