Árukereső.hu

A mosógép és a szárítógép gondozása

A mosógép és a szárítógép megfelelő ápolása azért is fontos, hogy a mosószerek, beleértve a mosószerparfümöt is, 100%-ban betöltsék funkciójukat. Ha az egyik készülék nincs kellőképpen karbantartva, vagy a korábbi mosószerek használatától eltömődött, a parfüm vagy a textilpuhító hatékonysága csökken. Ezért javasoljuk, hogy fordítson kellő gondosságot és figyelmet mosógépére és szárítógépére.

Fontos első lépés a megfelelő mosógép és szárítógép kiválasztása. Ha már ellátta otthonát ezekkel a készülékekkel, fontos, hogy megfelelően használja és karbantartsa őket, hogy megfelelően és hosszú ideig működjenek. A mosógép minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés. Bármilyen típusú mosógépet is használ, ne feledje, hogy megfelelő gondossággal gondoskodjon annak jó állapotban tartásáról. A szárítógép megkönnyíti a háztartás vezetését, mivel használata kiküszöböli a nedves szennyes felakasztásának szükségességét.

  

A meghatározott irányelvek betartása

Mosógép és szárítógép
Fektessen be minőségi termékekbe, mint a mi mosószer parfümünk. Annak érdekében, hogy készülékei hosszú ideig jó egészségben maradjanak, a mosószerek kiválasztásánál is fontos, hogy körültekintően járjon el, és ne szennyezze azokat rossz minőségű termékekkel. A mosóolajokat minimális mennyiségben használjuk, ezért kevésbé terhelik a mosógépet, mint a terjedelmes mosószerek.

A termékeink használatának további előnye a hosszan tartó és intenzív illat. Az Ön szennyese és otthona hosszú ideig egyedülállóan illatos lesz. A szennyest a szennyes típusának megfelelően a kívánt hőmérsékleten mossa és szárítsa, és a kiválasztott programot ennek megfelelően állítsa be. A meghatározott irányelvek betartása és a kiváló minőségű termékek használata a készülékek minőségi működéséhez és az esetleges problémák megelőzéséhez vezet.

 

Néhány tipp a mosógép ápolásával kapcsolatban

  • Ellenőrizze és ürítse ki a zsebeit a mosásba nem való tárgyakból

  • Győződjön meg arról, hogy a mosógép belseje rendszeresen tisztítva van-e

  • Rendszeresen tisztítsa meg a textillágyító tartályát ,öblítse át vízzel a mosóporadagolót

  • A mosás befejeztével hagyja nyitva a mosógépet, hogy a maradék víz elpárologjon, és a belseje megszáradjon.

  • Negyedévente egyszer ajánlott 90 °C-on futtatni a mosógépet, hogy megszabaduljon a nem kívánt baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől.

  • Ne feledje, hogy tartsa be a megadott mosási súlyt, és ne terhelje túl a mosógépet. 

 

A szárítógép szűrőinek tisztán tartása

Ha a szárítógép nem rendelkezik automatikus szűrőtisztító funkcióval, győződjön meg róla, hogy rendszeresen eltávolítja a beszorult textilszálakat. Vegye ki a szűrőt, öblítse ki, és hagyja megszáradni. Törölje át a szárítógép belsejét, majd helyezze be a szűrőt. Gondoljon a kondenzációs tartályra is, amelyből egyes szárítótípusok használatakor ki kell önteni a vizet. Még ha használja is ezt a készüléket, kerülje a túlterhelést, és használat után hagyja nyitva a szárítót.

 

Gold Touch


Szagolja meg a szekrényét

A megfelelő karbantartás, a megfelelő mosópor és a mi mosószerparfümjeink garantálják az illatos szennyest. Végül is erről szól a mosás - illatos ruhákról, amelyeket szívesen viselünk. A mosóolajok kiválóan helyettesítik a textilpuhítót.

Ez egy innovatív és a legillatosabb helyettesítője a lágyítónak. A szennyesének még azután is illatos lesz, hogy a szekrénybe tette. Válasszon minőségi mosószerparfümöt széles választékunkból, amely exkluzív, limitált kiadásokat is tartalmaz. A hosszan tartó és intenzív illatú mosószer megnyugtatja Önt a helyes használatról.

A mosógép és a szárítógép ápolása és karbantartása kulcsfontosságú a hosszú élettartam és a hatékony működés szempontjából. Elhanyagolt gondozás és rendszertelen tisztítás esetén a készülékek teljesítménye csökken, az eltömődött szűrők pedig megnövekedett energiafogyasztáshoz vezetnek. Mosás után hagyja nyitva az ajtót és a tartályt, hogy megfelelő szellőzést biztosítson. Emellett fontos a tömítések és a gumirészek rendszeres tisztítása a szagok és a penészesedés megelőzése érdekében. Fontos, hogy óvatosan bánjon a fém- vagy műanyag alkatrészeket tartalmazó ruhadarabokkal, például a melltartó merevítőjével. Egy egyszerű óvintézkedés az ilyen ruhadarabok mosógép belsejébe kerülése ellen egy szövetzsák. A megfelelő mosószerek szintén elengedhetetlenek a mosógép védelméhez és ápolásához, ne használjon agresszív mosószereket vagy oldószereket, ezek károsíthatják a készüléket.